07-15-2011, 01:40 AM
07-15-2011, 01:41 AM
(07-15-2011 01:21 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Rusya 'da görürsün belki
Hocam Rusya'ya gitsem şirinleri niye görmek istiyeyim ki
Onlardan önce görülmesi gereken daha iyi şeyler var 
07-15-2011, 01:44 AM
şirinler süperdi kaçırmazdık eskiden
07-15-2011, 01:47 AM
07-15-2011, 01:47 AM
acaba acaba o zaman şirinleri yakalayabilecek miyim.
küçükken acaba dan sonrasını anlamak için evde kırk takla atardım
küçükken acaba dan sonrasını anlamak için evde kırk takla atardım

07-15-2011, 01:56 AM
Ne izlerdim bunu 

07-15-2011, 03:25 AM
Yorumları okurken güldüm.
Şirinleri yaratan adam komünist olduğunu her fırsatta dile getirir ve hiçbir zaman bu suçlamaları(size göre suçlama) kabul etmemiştir.
Sonuçta bir çizgi film, çocuklar izliyor ne olacak diyen insanlara söyleyebileceğim en kibarca şey şudur; komu üzerinde azcık bilgi sahibi olsaydınız, biraz da düşünme becerinizi kullansaydınız bu yorumları okumazdık.
Şirinleri yaratan adam komünist olduğunu her fırsatta dile getirir ve hiçbir zaman bu suçlamaları(size göre suçlama) kabul etmemiştir.
Sonuçta bir çizgi film, çocuklar izliyor ne olacak diyen insanlara söyleyebileceğim en kibarca şey şudur; komu üzerinde azcık bilgi sahibi olsaydınız, biraz da düşünme becerinizi kullansaydınız bu yorumları okumazdık.
07-15-2011, 04:08 AM
(07-15-2011 01:16 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Hem saçma hem de mantıklıSonuçta bunu küçük çocuklar izliyor, komünizm v.b kavramları bilmeyen çocuklara bunları propoganda yapsalar da ne değişecek ? Tamam çocuk izler de sonuçta bu 5-12 yaş arası izliyor. 20 yaşındaki adam izlese evet bu bir propoganda olurdu
Hacı o yaşam tarzı çocuğun hoşuna gider çocukda büyüyünce beyninde yer eden o düşünceyi aklına getirir anlatabildimmi beyin yıkama olayları neden çocuk yaşta başlar.Bunlar küçük sübliminal mesajlar ama kominizm gibi saçma bir ekonominin çocukların aklına yerleştirilmeye çalışması beni sinir ediyor.
Bazıları bilmez diye kominizmi anlatayım Rusya'da doğan ekonomi biçimi Stalin diyince aklınıza gelsin kapitalizm ve kominizm halkı sömürme sanatıdır.Kominizmde 6 yıl okuyan ve hayat kurtaran doktor ile sıradan bir çöpçü aynı maaşı alır.Çöpçüleri aşaladığım yok ekmek parası için yapılan her helal iş başım üstüne fakat sen o kadar oku zor durumlarda çalış diğer bir kişiyle aynı maaşı al ve bir türlü maddi gelirin artmasın sinir bozucu.Zaten Stalin döneminde yerin 40 metre altına yapılam Metro tünelleri halkın ne kadar zalimce sömürüldüğünü resmeder.Bence yayından kalkması iyi olmuş sevmezdim zaten.
EN İYİSİ ATA'MIZIN KURDUĞU DÜZENDEKİ LİBERALİZM.
07-15-2011, 06:46 AM
güzel bi çizgi filmdi doğrusu çocukluğum onunla geçmişti 

07-15-2011, 08:44 AM
cocuk bunu ızledıgınde dunyadan haberı olmuyorkı bıldıgı dunya cevresındekı ınsanlar ne ondan anlar ne bundan anlar cocuk ızler guler ve ızledıgı konuyu sonra unutur ama ısmı kalır aklında kalıcı kalması ıcın cocuga ıgnelıyerek ard arda bu bılgılerı sokarsan propaganda olur.