Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vipzephire 30-10
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bi skorumuz bulunsun çok iyi değil belki ama

[Resim: 284.jpg]
Standard ARTİST
Geçen vs aldığımızda siz mi vardınız vipte ? Açıkçası tavırlar hoş değildi Smile Tebrikler yine de.
(07-15-2011 12:45 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Skorunuz WarrockTR Rekorlar Albümü CQC - FFA - 30 Kill Üzerinden En İyi Skorlar ( 16lık oda ) bölümüne eklenmiştir.

Semih 16'lık oda üstünden o değerlendirme. 8 'lik oda kategorisi yok.
(07-15-2011 12:48 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Geçen vs aldığımızda siz mi vardınız vipte ? Açıkçası tavırlar hoş değildi Smile Tebrikler yine de.
(07-15-2011 12:45 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Skorunuz WarrockTR Rekorlar Albümü CQC - FFA - 30 Kill Üzerinden En İyi Skorlar ( 16lık oda ) bölümüne eklenmiştir.

Gecenin bu saati. Dalgınlığımdan dolayı özür diliyorum, hatamı düzelttiği için yasazeki-can arkadaşıma teşekkür ediyorum.

Skorunuz WarrockTR Rekorlar Albümü CQC - FFA - 30 Kill Üzerinden En İyi Skorlar ( 16lık oda ) bölümünden kaldırılmıştır.

Sebebi ; 16 kişilik olduğunu belirleyen SS yok, SS'de 8 kişi var.
(07-15-2011 12:48 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Geçen vs aldığımızda siz mi vardınız vipte ? Açıkçası tavırlar hoş değildi Smile Tebrikler yine de.

Zephire de benden başka biri oynamaz genelde hangi tavırmış anlamadım bide
Vs almıştık, f2 olmamasını söylemiştik ancak; kes ,mes benzeri çeşitli şeyler oldu. Ben 3. maçta düştüm arkadaşım da tek kalmış ..
Arkadaşlar tartışmayalım lütfen.
Semih baba pardon Big Grin Tartışmadım yahu sadece sordum yani Castiel de vardı Nedim Abi galiba o garibime gitti sadece.
E ben nerden bileyim ki niye bana söylüyosun anlamadım ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler