Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kodların son kullanım tarihi?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
BeyLer mesela 1 xm8 kodunu veya aw50f kodunu kullanım tarihi ne kadardır ? yani sonkullanma tarihi ne zaman biter ?
Abi yazıyı okuyamıyorum çok küçük biraz büyütsen. Hah okudum 1 ay diye biliyorum en fazla
BeyLer mesela 1 xm8 kodunu veya aw50f kodunu kullanım tarihi ne kadardır ? yani sonkullanma tarihi ne zaman biter ?

Alıntı : http://forum.warrocktr.com/Konu-%C3%96nc...z1S7BMs91e
Warrock Türkiye Destek Platformu
şimdi ? Big Grin
8-9 ay diye biliyorum
bu G1'in verdiği hediye kodlar ( stayanonymous, Happybday, alienwarewr vs.) süreleri ne kadar hatırlayan var ise o sana yardımcı olabülü.
Kardeşim o silah kodları sınırsız. Son kullanma tarihleri yok onun merak etme. G1'in o alicanında dediği gibi o kodların bi süreleri var ama Big Grin

Olabüldüm mü yardımcı ? Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Adam son kullanmadan bahsetmiyor galiba tek bir kodun süresinden bahsediyor bence.Arkadaşım 7 15 30 olarak değişir aw50f 400 g1 harcamandan hediye geldi ise genelde 7 ile 15 xm8 ise 30 gün.
Sınırsızdır. g1 harcaması ile gelen kodların tarihi yok. Onun dışında g1'in yayınladığı kodlar 1 ay
Konu başlığı değiştirildi, 400 G1 harcadıktan sonra gelen kodların son kullanım tarihi yoktur.
(07-14-2011 11:58 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]bu G1'in verdiği hediye kodlar ( stayanonymous, Happybday, alienwarewr vs.) süreleri ne kadar hatırlayan var ise o sana yardımcı olabülü.

30 gün dü. totos.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler