Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kota hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bu nasıl iştir ya ? 12 Gb kotalıya geçtim ayda 39 liraya 12 gb bana hayli hayli yeter diye düşündüm ama bugün ayın 14'ü kota 12 gb'ı görmüş. Her Gün bilgisayarı tararım güncellemelerimi yaparım Bilgisayar tertemiz ama bu kotanın dolma sebebi nedir sizce ? Bilgisayarımda internetin kotasını doldurmaya sebep olcak virüs,trojan sizce nedir bunları nasıl etkisiz hale getirebilirim (varsa)

*Online hiç bir oyun oynamıyorum. Warrock ve multiplayer seçenekli diğer oyunlar hiç birini oynamıyorum.
*Youtube'dan sadece video izlerim ve takıldığım 3 site var sadece;

DonanımHaber,
WarrockTR,
Facebook

Bunların dışında başka hiç bir sitede gezmiyorum hiç bir şey indirmiyorum sadece windows'un güvenlik vs güncelleştirmeleri o kadar.

Sadece video izlemektende bu kadar dolacağını sanmıyorum sizce sebep ne olabilir ?

[Resim: 5849Adsiz.png]
sendne baska bırılerı netıne baglanabılır
yada youtube de facebookda veya mynetkavun gıbı sıtelerde ızlıyeceıgn muzık vıdeo kotanı doldurur aklında bulunsun
(07-14-2011 11:22 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]sendne baska bırılerı netıne baglanabılır
yada youtube de facebookda veya mynetkavun gıbı sıtelerde ızlıyeceıgn muzık vıdeo kotanı doldurur aklında bulunsun

Ama video'da çok izlemiyorum. Hatta video izlemeyi 2-3 gün önceden kestim diyebilirim.

İnternetimde şifreli başka kimsenin kullancağını sanmıyorum zaten binada herkezte internet var diyebiliriz.

Sadece forumlarda ve facebookta takılıyorum. Hatta facebooktada saatlerce geçirmiyorum vaktimi. Bildirim yoksa olağanüstü bişey yoksa çıkıyorum sohbet etme gereksinimi bile duymuyorum ?

Her gün pc'yide tarıyorum ama tertemiz çıkıyor

TaTy

Olayı şöyle düşün ; Girdiğin sitelerin sayfa önyükleme boyutları (MB) arttı.Reklamlar,eklentiler,videolar vs vs kotayı yiyen en önemli şeylerdir.Örneğin bir donanımhaber'e girdiğinde bir dünya reklam olduğunu biliyorsundur ve en az 2mb la açılıyor DH.Sayfayı yenileme ve forumlar arasında geçişte bunda önemli.

2.bir ayrıntı ise videolar.Artık eskisi gibi videolar yok.Zamane videolarının boyutları birhayli yüksek.[HD] olayı çıktıktan sonra Facebook'tan 1 dk'lık bir video izlesen bile gider 30 mb'ın.

Kısacası teknoloji geliştikçe net alım miktarı artıyor.Yani günlük 400 MB sınırın var.Bunu da 5-7 video ve 40 tıklama ile bitirebilirsin.

Tavsiyem ; sınırsız tarifeye geçmendir.
(07-14-2011 11:35 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Olayı şöyle düşün ; Girdiğin sitelerin sayfa önyükleme boyutları (MB) arttı.Reklamlar,eklentiler,videolar vs vs kotayı yiyen en önemli şeylerdir.Örneğin bir donanımhaber'e girdiğinde bir dünya reklam olduğunu biliyorsundur ve en az 2mb la açılıyor DH.Sayfayı yenileme ve forumlar arasında geçişte bunda önemli.

2.bir ayrıntı ise videolar.Artık eskisi gibi videolar yok.Zamane videolarının boyutları birhayli yüksek.[HD] olayı çıktıktan sonra Facebook'tan 1 dk'lık bir video izlesen bile gider 30 mb'ın.

Kısacası teknoloji geliştikçe net alım miktarı artıyor.Yani günlük 400 MB sınırın var.Bunu da 5-7 video ve 40 tıklama ile bitirebilirsin.

Tavsiyem ; sınırsız tarifeye geçmendir.

Senin gibi herkesin ağzından bal damlıyo bende böyle düşünüyorum ama afedersiniz annemin aklına ediyim ben şimdi burdanda herkez ayıplar ama cidden öyle.

Eskiden sürekli 60 lira gelirdi sınırlı kotada bu sonra 80 liraya çıktı 4 ay boyunca 80 lira geldi annem 80 lira ödemek zorunda kaldı benim paramın olduğu zamanda ona demiştim "bak şu parayı al sınırsıza geçelim" demiştim yok.

Bigün dışardayız işte bu mesele yüzünden konuşuyoz dedi 4 ay boyunca 80 lira ödemek zorunda kaldım bi adam gibi kullanamıyosun dedi bende dedim anne kampanyaya yeni geçtik eski kampanyadakini buraya aktarmışlardır hem pc'de belki virüs var o kotayı dolduruyo sürekli nerden biliyosun vallahada billahada oyun falanda oynamıyorum msn bile girmiyorum sadece internette dolaşıyorum indirmede yapmıyorum dedim. Sonra yine kızmaya başladı bana bende dedim zamanında sınırsıza geçelim dedim param vardı sen geçmek istemedin senin hatan dedim kadının yaptığı yorum aynen bu.

"E 55 lira az paramı ? Sen düzgün kullansan noluyo sanki ?" dedi. Bende

"en azından 4 ay boyunca 80 lira verene kadar adam gibi 55 lira verirsin düzenli olarak ayda kaç lira kar yaparız biliyomusun ? ayrıca interneti aldık kotayı aşıyosam demekki senin sınırsıza geçmen lazım laftan sözden anlamıyosun hala bana çatıyosun" dedim dışarda olduğumuz için fazlada kızamadım.

Yani bende sinirleniyorum annemin bana sinirlenmesinide anlamıyorum. Seninde dediğin gibi bu kadar şey gelişmişken daha sınırlıda durmanın ne anlamı var ki ?
eskiden bir youtube'dan şarkı indirmem 20 mb oluyordu 320p olarak 720HD 1 dk video 30 mb rahat ediyor.
Uydu net'e bakıyorum tavsiye eden çok var. Bu ay kotayı aşarsam annem kapattırcağını söylüyo bari ağustosta kapatsaydıda okul açılınca açmazdım Angry
Valla ben War Rock oynamama rağmen şu an kota normal gidiyor 6 gb lık kota 1 hafta da 400 mb daha Smile hiç müzik indirmiyorum, video 1 tane belki 2 tane izliyorum War Rock günlük 3-4 saat.
Ben yetkili servisle iletişime geç derim komşum da kullanıyor warrockta oynuyor sıkıntısı yok ama bilmem yani Ss.gif
Pc'de virüs mü var acaba bilemedimki. Avira yükledimde güvenemedim şimdi onada.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler