Arkadaşlar filmin ilk bölümünü izlemiştim hiç beğenmemiştim fakat bu bölümü çok muhteşem olmuş . Filmden bahsetmiyorum heyecanla izlemeniz için tavsiye ederim çok beğendim .
İzle mutlaka çok güzel bayıldım filme
teşekkürler. Repi hakediyorsun.
Ben İzmir'de ilk geldiği gün ilk girenlerdenim

gerçekten süperdi.
Beklediğimden daha iyi çıktı

yarın gidiyorum filmi seyredermiyim bilmiyorum

Şimdi sinemadan geldim. İzledim, beğendim

Ya şu Hogwarts' ı koruma çemberi ile sarıyorlar orada bir tane büyü ile yukardan taş adamlar iniyor onlara bayıldım yaa

Çok güzeldi ama kitabına göre bitmedi. Çat diye yarım bitti yani. 3 ü yan yana aptal aptal bakarken sonlandı. Koca Harry Potter 'ın sonu böyle olmamalıydı bence.
Dün izledim ve yorumum ;
İzlemeyenler okumasın spoiler içerir !
Film son derece güzel başladı aslında. Uzunca bir sürede güzel devam etti. Gerek efektler gerek oyunculuk gerekse salondaki kişi sayısı (ben dahil 7 kişi) açısından mükemmel bi final filmi izleyeceğim havası uyandırdı. Filmin %90 ı az önceki saydığım açılardan güzeldi. Ama final kısmı yuuuuh artık dedirtti. Kitaptan bu kadar kopulması (özellikle final dakikaları) çok çok saçmaydı ve kötüydü. Bi kere hatırladığım kadarıyla diriltme taşını eline aldığında gördüğü annesi,babası,Sirius filan Harry Voldemort un yanına gidene kadar gidecekti Harry ile bi kere burada çuvallamışlar. Çatışma başladığında Malfoy ve ailesi kaçıyordu burada yuh artık dedim. Gelelim ikinci olaya ; kitabı okuyanların bildiği gibi savaşın son çatışmasının fitilini ateşleyen karanlık ormandaki at-adamlardı ki böyle birşey hiç olmamış gibi dal düz kendi senaryolarını gömmüşler büyük hata. Harry sözde ölmüş ama kimsenin gözünde damla yaş yok ki (Hagrid kitapta salya sümük ve Harry yi öyle gören herkes yıkılıyordu) hadi onu geçtim Harry birden öne atlanıp tekrar saldırıya başlamasıyla görünmezlik pelerinin altına giriyordu ve final dövüşü herkesin olduğu yerde yemek salonunda yapılıyor ve final öncesi uzun bir konuşma oluyordu Voldemortla Harry arasında ama adamlar resmen ilk randevu havasında başbaşa vs attırmışlar Harry ile Voldemort a, Harry nin Hagridin kucağından Jackie Chan filmlerindeki gibi atlayıp yere düşmesini hiç saymıyorum. Hepsini geçtim Voldemortun cesedini kömür tozuna çevirdi lan herifler kitapta böyle bişeymi var arkadaş azıcık gerçekci olun ! Gelelim diğer bir olaya ; Nagini neredeyse Ron un attığı taşla kafası yarılıp kan kaybından ölecekti yuh diyorum. Ve gelelim en büyük bombalardan birine; ulan Harry mürver asayı kırdı finalde burada kalkıp salonu terk ediyordum zor tuttum kendimi. Ve vs bittiğinde Voldemort ölmüş savaş kazanılmış salonda kimsenin yüzünde gülücük yok neredeyse. Ulan savaşı kazanmışsınız paçayı kurtarmışsınız nasıl sevinmessiniz nerede gerçekcilik nerede oyunculuk nerede kitaba azda olsa bağlılık Ve gelelim 19 yıl sonrasına. Harbi harbi finali kurtarır diye umuyordum ama final konuşmalarının konulmaması ve oyuncuların sadece saç modelleri ve sakallarla 19 yaş yaşlandırılabileceğini sanmalarıyla ekip finali yine kurtaramamıştır. Sonuç olarak Harry Potter serisi uzun soluklu dizi-film serileri içerisinde Losttan sonra finale afedersiniz ama
sı.ıp sıvayan en büyük ikinci yapım olarak geçmiştir. Efektler tamam,oyunculuk ilk %90 lık bölüm için tamam ama final tam bir fiyaskoydu. Buradan büyük bir final beklentisiyle gidecek olanlara sesleniyorum paranızı boşa harcamayın şahsen ben verdiğim 6 tl ye acıyorum...