Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hakkımda ki hack suçlaması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Turkish unions odasında oyun oynuyordum başlarda her şey güzel gidiyordu. Yediremediler heralde oyundan attılar ts lerine gittim. Klanımdan bir arkadaşıma daha aynısını yaptılar. Ts lerinde tw vermek istedim silip gelmişsindir dediler. Sözde karalama yapmak bu kadar olamaz. Sen hacksin bu hack o hack ne kadar basit.. Acıyorum insanların bu haline

[Resim: 75480454.jpg]

[Resim: 43630623.jpg]
Kardeşim sen onlara bakma
Hep böyle oluyor kendileri yaptıkları için başkalrına güvenemiyorlar...
Sen cevap bile verme öyle insanlara aynen sadece onlara acı...
çoğu oyuncu böyle artık..
aynısıını banada yaptılar hitte var dünya küfür ettiler bunların yaş ortalaması 14 15 kafanıza takmayın bence
Alayı ezik bunların Big Grin Beni de defalarca attılar Big Grin Forumda bunların baskanı vardı turkishbaskan diye uyarı verdik diye adam kin besledi Big Grin Odalarına giriyorum adın ne falan diyorlardı, şimdi de daha 1 hafta önce 33-11 mi öyle bir şey oynadım hack diyip oyun sonu attılar Big Grin
Ben derdim bunlara t-bomb olmasa oyun namına bir beceriniz yok diye inanmazları. Biz mka clanı ile bunları 2 maçta "0" a karşı yenince akılları yerine geldi ^^
Ammmannnn boşver Big GrinBig Grin
(07-14-2011 09:06 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Alayı ezik bunların Big Grin Beni de defalarca attılar Big Grin Forumda bunların baskanı vardı turkishbaskan diye uyarı verdik diye adam kin besledi Big Grin Odalarına giriyorum adın ne falan diyorlardı, şimdi de daha 1 hafta önce 33-11 mi öyle bir şey oynadım hack diyip oyun sonu attılar Big Grin

Hahahaha Big Grin
artık hepsı boyle dıyor alıstık bız
Referans Adresler