LİNK VERMEK YASAK.[
SemihKarabacak] Bu konuda ATA clanındaki bazı arkadaşlar powerlevel yapıyor diye konu açmış relaxxx ' ın level düştüğünden beri benimle ilgisi kalmamıştır oyüzden powerlevel diye boş konular açmayın accountda başkası oynuyor ha baktın ssvalerias da powerlevel yapılıyor ozaman aç konunu

link te bişe var girmiyor?
Linke girmesi önemli değil bu forumdada var aynı konu ordan bakabilirsin.
bu forumda da var ise link at bizde görelim.
Sorması ayıp hesabının baskası oynuyor tezine forumlarda bilgilendirme konusu actinmi wrhitde açtığın konulara baktım böyle bit konu göremedim WTR ye baktım burada yok benim aklıma hack acmış birisi forumda nasıl yazıyorsa ben yoktum çarda arkadasım vardı gibicumlenin aynısı eger böyle bir konu actiysan koy foruma özür dileyim anlatabildimmi
Başka forumların linkini vermeyelim, aynı konu burda da mevcut onu koyabilirsin.
(07-14-2011 06:35 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Sorması ayıp hesabının baskası oynuyor tezine forumlarda bilgilendirme konusu actinmi wrhitde açtığın konulara baktım böyle bit konu göremedim WTR ye baktım burada yok benim aklıma hack acmış birisi forumda nasıl yazıyorsa ben yoktum çarda arkadasım vardı gibicumlenin aynısı eger böyle bir konu actiysan koy foruma özür dileyim anlatabildimmi
Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim accountu verdime dağirde konu açmak zorunda değilim oyüzden daha uzatmayın konuyu isterseniz tw veririm girersin bakarsın powerlevel mı yapıyorum diye baktın bişey bulamadın tıpış tıpış foruma gider açarsın konunu özür diliyorum diye
Sen bosuna yasıyorsun galıba bızım actıgımız konuları hıc okumuyorsunda bız kımseden tv almayız ıstemeyız anladınmı