Arkadaşın birkez daha ne yollarla oyun oynadığını,nasıl char kastığını kanıtlıyalım...Senin ne mal olduğunu herkes birkez daha öğrensin.Hackle oyun oynayıp,power level yapıp ondan sonra ona buna b*k atmaya hakkın yok...Herkesi kendin gibi sanma
http://warrock-stats.com/index.php?site=...e=xrelaxxx
Direk stats ana sayfasını gösteriyor link. Düzenler misin? + konu yanlış yerde.
birşey sorcam bu weeey dıye nıcklı oyuncular var onlar ıcın powerlevel dıyorlar dogrumu bu benımde dıkkatımı çektide ?
forumda söylentıler varda bununla weey arasında ne bır baglantı var onu anlamadım
(07-14-2011 04:56 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]birşey sorcam bu weeey dıye nıcklı oyuncular var onlar ıcın powerlevel dıyorlar dogrumu bu benımde dıkkatımı çektide ?
Kimse kimseye kanıtsız iftira atmasın.Araştır bul yap et ondan sonra konunu aç.
(07-14-2011 04:59 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]forumda söylentıler varda bununla weey arasında ne bır baglantı var onu anlamadım
Aynen
(07-14-2011 04:59 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ] (07-14-2011 04:56 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]birşey sorcam bu weeey dıye nıcklı oyuncular var onlar ıcın powerlevel dıyorlar dogrumu bu benımde dıkkatımı çektide ?
(07-14-2011 04:59 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]forumda söylentıler varda bununla weey arasında ne bır baglantı var onu anlamadım
Aynen
ben kimseye iftira atmıyorum söylentiler var dedim birde kafama takılmıştı powerlevel konusunu görünce o yüzden yazdım hem bu bir direk suçlama yazısı değildir !!!!
(07-14-2011 05:25 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ] (07-14-2011 04:59 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ] (07-14-2011 04:56 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]birşey sorcam bu weeey dıye nıcklı oyuncular var onlar ıcın powerlevel dıyorlar dogrumu bu benımde dıkkatımı çektide ?
Aynen
ben kimseye iftira atmıyorum söylentiler var dedim birde kafama takılmıştı powerlevel konusunu görünce o yüzden yazdım hem bu bir direk suçlama yazısı değildir !!!!
Söylediklerimi yanlış anlıyorsunuz. Ben sana iftira atıyosun demedim, yazdığımdan onu anladıysan bilemem ama insanlar yanlış anlıyor.
relax bir zamanın biincisiydi