Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xrelaxxx ( ssvalerias ) power level
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşın birkez daha ne yollarla oyun oynadığını,nasıl char kastığını kanıtlıyalım...Senin ne mal olduğunu herkes birkez daha öğrensin.Hackle oyun oynayıp,power level yapıp ondan sonra ona buna b*k atmaya hakkın yok...Herkesi kendin gibi sanma
http://warrock-stats.com/index.php?site=...e=xrelaxxx
Direk stats ana sayfasını gösteriyor link. Düzenler misin? + konu yanlış yerde.
birşey sorcam bu weeey dıye nıcklı oyuncular var onlar ıcın powerlevel dıyorlar dogrumu bu benımde dıkkatımı çektide ?
forumda söylentıler varda bununla weey arasında ne bır baglantı var onu anlamadım
(07-14-2011 04:56 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]birşey sorcam bu weeey dıye nıcklı oyuncular var onlar ıcın powerlevel dıyorlar dogrumu bu benımde dıkkatımı çektide ?

Kimse kimseye kanıtsız iftira atmasın.Araştır bul yap et ondan sonra konunu aç.

(07-14-2011 04:59 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]forumda söylentıler varda bununla weey arasında ne bır baglantı var onu anlamadım

Aynen
yazık olmuş xrelaxa
(07-14-2011 05:05 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]yazık olmuş xrelaxa

niye yazık olsun?
(07-14-2011 04:59 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]
(07-14-2011 04:56 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]birşey sorcam bu weeey dıye nıcklı oyuncular var onlar ıcın powerlevel dıyorlar dogrumu bu benımde dıkkatımı çektide ?

(07-14-2011 04:59 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]forumda söylentıler varda bununla weey arasında ne bır baglantı var onu anlamadım

Aynen

ben kimseye iftira atmıyorum söylentiler var dedim birde kafama takılmıştı powerlevel konusunu görünce o yüzden yazdım hem bu bir direk suçlama yazısı değildir !!!!
(07-14-2011 05:25 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]
(07-14-2011 04:59 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]

Aynen

ben kimseye iftira atmıyorum söylentiler var dedim birde kafama takılmıştı powerlevel konusunu görünce o yüzden yazdım hem bu bir direk suçlama yazısı değildir !!!!

Söylediklerimi yanlış anlıyorsunuz. Ben sana iftira atıyosun demedim, yazdığımdan onu anladıysan bilemem ama insanlar yanlış anlıyor.
relax bir zamanın biincisiydi Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler