Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Silvan'da çatışma; 13 asker şehit
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-14-2011 06:43 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Sanırım haberi yanlış koymuşlar, ben orda ne yazıyorsa buraya aktardım.

Haberi güncellemişler.

Tekrar başımız sağolsun Allah rahmet eylesin.
Konu düzenlendi, sanırım haberleri yanlış verdiler olur böyle.
yeter bu halk ne bekliyor artık akp hükümeti geldıgınde beri şu teör bitmedi yeter artık biliyorum akp hukumetınden oncede bu vardı artık ne kadar genç olcek ulke artık bolundu boluncek sadece bır ısyana kaldık neden böyle uyuştuk artık halk bana dokunmaya yılan bin yaşasın diyor yeter HALK UYUTLUYOR !!! VE UYUYORDA HALK DİL,KÜLTÜR BAKIMINDAN ASİMİLE EDİLMİŞ DURUMDA NEREDEYSE
Allah Tüm ŞEHİT ailelerine sabır versin o aileleri ağlatanların soyu sopu kurusun inşallah.
Bu şerefsizlerin amacı kendilerince "özerklik" ilan edip sonra Birleşmiş Milletleri bölgeye sevketmek.
Vatanını seven Türk'ü, Kürt'ü vs. olayları kınamayla ilgili mitingler düzenlemelidirler.
Birazcık siyaset yapacağım kimse kusura bakmasın. Zamanında demedimi bir şahıs, öcalana sayın, şehitlere kelle ?
Kendi eliyle bu kadar imkan veren, şerefsize sayın diyen bir başkan varmı hiçbir ülkede ?
Yazık o 13 ailenin emeğine. Milletin değil, o anaların babaların başı sağ olsun.
Allah yakınlarına sabır versin Sad
Şimdi o şehitlermiz sorar "Genç ben ne için ölüm ! Hagni ideolijiye hangi bilmediğim sebebe öldüm ?! 45 sn kahraman oldular gerçektende. Ne yazık bize ki büyüklerim,z bize gelecek değil savaş bırakıyor ne yazık ki bize 100. yılına gittimz cumhuriyetimizde hala TEK VATAN TEK MİLLET TEK DİL olgusunu öğretemediğimiz insanlar. Koltuklarında olayları kınıyan kedi köpek siyasetçilere sonsuz secgi ve saygılarımla !
Başımız sağolsun allah ailelerine sabır versin.Böyle böyle nolucak sonumuz bilmiyorum
Yaralı askerlerimizden 2'si daha şehit olmuş şehit sayımız 15'e yükseldi. Allah Rahmet Eylesin.SadSadSadAngryAngryAngry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler