Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock Güncelleme (14 Temmuz 2011)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
300k var Big Grin Son zamanlarda oyundan soğudum baya ama yeni itemler gelirse belki tekrar bağlanmama sebep olabilir Smile Gerçi hesapta item için yer de yok ki Sad
(07-14-2011 12:46 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]dün gece rüyamda aı_aw retail ve m60 retail satılıyordu Big Grin m60 warrock sitesinde aı_aw ise xgametr de acaba bu bir mesaj olabilirmi ? yani item shop ta 4 yada 5 milyon dinar karşılığı retail satılır mı ? yoksa hala rüyadamıyım ? Big Grin

Rüyanda bile warrock ile ilgili şeyler görüyorsan bence birkaç ay ara ver Smile
Yeni itemler umarım tatmin edici olur.
169.000 Dinarım Var. Güzel item gelirse hemen alacam yupii yarını yarın etmek zor arkadaşlar.
(07-14-2011 12:06 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]1k bile yok Smile daha yeni p90 aldım. Angry-> weight_lift.gif-> chair.gif

Zuhahah o zaman napıyoruz hakan sabaha kadar zombi Big Grin Güncelleme gelsin full kasarım tatile çıkmama 40 gün falan var çekerim bi 30 günlük gold ama hangi parayla evet beyler bana çok güzel maçlar söyleyin yazın hangi ligler aktif olur.Yazın oynamadığım için bilmiyorum.
Tatilde olmasam neyse ben evime dönünce platinium prede xgametr ye döner Smile
ordanda benim çara Big Grin
şansa bak yarın tatile gidiyorum of Ss.gif
(07-14-2011 01:33 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]
(07-14-2011 12:06 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]1k bile yok Smile daha yeni p90 aldım. Angry-> weight_lift.gif-> chair.gif

Zuhahah o zaman napıyoruz hakan sabaha kadar zombi Big Grin Güncelleme gelsin full kasarım tatile çıkmama 40 gün falan var çekerim bi 30 günlük gold ama hangi parayla evet beyler bana çok güzel maçlar söyleyin yazın hangi ligler aktif olur.Yazın oynamadığım için bilmiyorum.

Japonya,Abd,İzlanda,İsveç ve Brezilya ligleri var şuanda bi kaç lig daha var ama en çok oynana bu ligler.Tavsiyem Brezilya ve İsveç ligine oynaman.Bu arada İzlanda ligindede süprizler oluyor.
Tamda wr'ye Başlama zamanı Smile
aw50f i retail yaptırdık nerdeyse pazara düşerse fena geçirmiş olucaklar Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler