Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Banka kartı ile alışveriş?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yarın veya başka bir gün İşbankasından banka kartı açtırıcam bilenler bilir bu kart kredikartı gibi değil hesabında oluğu kadar harcayabiliyorsun bununla ben g1den alışveriş yapabilir miyim? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Smile
Aynen bu benim de kafama takılıyor ona göre açtıracam ben de. Var mı bilen biri yardımlarınızı bekliyoruz ?
banka kartlarından o tip bir işlem varmı bende bilmiyorum ama internet üzerinden olmaması lazım. Banka kartı ile alışveriş yapmakta akıllıca değildir
(07-14-2011 11:36 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]banka kartlarından o tip bir işlem varmı bende bilmiyorum ama internet üzerinden olmaması lazım. Banka kartı ile alışveriş yapmakta akıllıca değildir

Nedenki ?
Benim bilidiğim olmuyor kredi kartı farklı bir olay banka kartı farklı bilen varsa memnun olurum bizde öğrenmiş oluruz
İş bankası kartıyla post makinasından falan çektirebiliyorsun eğer o işlemi yapıyorsan o hesap numarasından yapabilirsin diyecem de alışverişlerde son kullanma tarihi falan istiyorlar sanırım banka kartlarında öyle bir şey yok.
Beyler benim de ziraat bankası banka kartı var.Dün bende denemek için xgametrden uğraştım.Xgametr'de bir site vermiş oraya üye olunca xgametrden bakiye satın alabiliyoruz.Mesela 10Tl'ye 10,70 Tl ödüyoruz.Tüm kredi kartları için geçerli bu.Banka kartının bilgilerini yazıyoruz,alışverişi onayladıktan sonra banka kartının kayıtlı olduğu cep telefonuna "fiş no" benzeri bir numara geliyor ve onunla ödeme bildirimi yapıyoruz.Anlayacağınız çok kolaylıkla yapabilirsiniz.Yardımcı olduysam ne mutlu bana Smile
(07-14-2011 01:14 PM)Jr_Nik0tiN Yazılan: [ -> ]Beyler benim de ziraat bankası banka kartı var.Dün bende denemek için xgametrden uğraştım.Xgametr'de bir site vermiş oraya üye olunca xgametrden bakiye satın alabiliyoruz.Mesela 10Tl'ye 10,70 Tl ödüyoruz.Tüm kredi kartları için geçerli bu.Banka kartının bilgilerini yazıyoruz,alışverişi onayladıktan sonra banka kartının kayıtlı olduğu cep telefonuna "fiş no" benzeri bir numara geliyor ve onunla ödeme bildirimi yapıyoruz.Anlayacağınız çok kolaylıkla yapabilirsiniz.Yardımcı olduysam ne mutlu bana Smile

ben onu demiyorum benim dedğim resmi warroc sitesinden harcama yapmak ama olmayacak sanırım ve seninkine gelirsek xgametrnin gittigidiyorda dükkanı var ordan alışveriş yapabilirsin Smile
Mete bak senin dediğin güzel fikir 18 yaşının altındakilere baya yarar ama warrock sitesinden alışveriş oluyormu asıl mesele o aramızdan birinin bunu bilip söylemesi ya da denemesi lazım o nedenle sen banka kartını al dene Big Grin olursa bizde deneriz.Bu arada İş Bankası kazık başka yerden al bence.
o kartı akbankı arayıp konustum harcama falan yapabılırsınız deme ama ınternetden alısverıs yapamassınız dedıSs.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler