beyler bi sorum olucak sizlere şuanda pc özellikleri biraz düşük ve ekran kartı yok biraz yenileme yapıcam ama yine kasmasından korkuyorum ve sizlere danısmaya karar verdim
şuanki işlemci = 3.20 ghz (dual core degil )
ram=512 mb
ekran kartı = yok
benim yenileyecegim
işlemci = aynısı kalıcak
ram= 2 Gb ddr2 667 mhz
ekran kartı = 512 mb 128 bit
sizce yeni yapıcagım pc ile warrock oynayabilir miyim ?
bıraz daha bekle nakıtın cogalsın hepsını bırden al tek tek parca almayı tavsıye etmıyorum hepsını bırbırıne uyumlu al en yuksek sevıyede olsun daha ıyı olur benım dusuncem bu ekran kartı kasabılır bıraz 128bıt
sanırım p4 işlemcin var yani ramlerin ddr400.2 gb ddr400 ram fiyatı 160 tl yi bulur.Ekran kartı girişin agp ise piyasada agp ekran kartı yok olanlarda performans olarak kötü ve pahalı en az 150 tl verirsin ve çoğu oyunu oynayamassın warrock kasar emin ol.bütçene göre sıfırdan sistem kurabilirsin.
Sakın yapma derim 128 ekran kartıyla internet sayfası açabilirsen iyidir

biraz daha sabret daha iyi bi ekran kartı al
2 Gb ram alacağına 4 al derim garati olur ekran kartınıda tavsiye ederim ana kartına uyumlu olsun yeter.
(07-14-2011 09:11 AM)İlkem ERTEN Yazılan: [ -> ]Sakın yapma derim 128 ekran kartıyla internet sayfası açabilirsen iyidir 
galiba yanlış anladınız 128 mbdı ekran kartının boyutu sandınız ama o 128 mb ekran kartının veri yolu kapasitesiyle ilgili , o ekran kartı içinde gayret iyi

Benim :adamımKasadan Farksız Sayılmaz

Özellikler Olarak

Arkadaşların Dediği Gibi Acele Etme

Yeni İşlemciler Yeni Ekran Kartılar Çıkıyor. Mesala Zotac Yeni Ekran Kartı Çıkardı TÜRKİYE'ye Gelene Kadar 2 Bin Türk Lirası Olur. Neyse Lafı Nereye Çektiysek

İşlemcini Yenile Bence İ3 Yap Ram 4 1600 mhz Ekran Kartı GeForce 9800 Gt 256 Bit Anakart Anlamıyorum Pek Onuda Araştır Bakalım Ben Alırsam Tanıdık Var Ona Danışıp Alacağım Acele Etme 2 Gb Ram Kimseye Yetmez Bu Devirde.

(07-14-2011 09:05 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]sanırım p4 işlemcin var yani ramlerin ddr400.2 gb ddr400 ram fiyatı 160 tl yi bulur.Ekran kartı girişin agp ise piyasada agp ekran kartı yok olanlarda performans olarak kötü ve pahalı en az 150 tl verirsin ve çoğu oyunu oynayamassın warrock kasar emin ol.bütçene göre sıfırdan sistem kurabilirsin.
ddr400 ram ler 1gb ı 35-40 arası değişiyor.