Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Delleniyorum Abi?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ya akşam bir oyun atalım diyoruz giriyorum adam tp oluyor yanımda değil m60 la öldürüyor 1 değil 2 değil bütün oyun boyunca allahın yarabbim haliylen küfür ediyorum bune ya kendime engel olamıyorum abi bu adamlara böyle adamlara sövesim geliyor aranızda küfür etmeden geçen varsa banada öğretsin küfürbaz oldum ya ayıptır
Haklısın Kardeşim Hatta Eventdan Ödül Almak İçin Bilerek Lag Açanlar Var Eski Warrock Bitti Dostluk Kardeşlik Bitti Herkes Artık Ana Avrat Kayıyor. Bana Gelirse Bende Ettim Ama İnsanın Bir Sabrı Vardır O Sabrı Geçince Dayanamıyorsun :/
Burası Türkiye bir çok kişi cafeden veya paylaşımlı internet kullanarak oyuna giriyor üstüne birde bilerek açılan laglar.Onun için sakin ol ve bunun sadece bir oyun olduğunu düşün.
(02-12-2010 01:10 AM)Spilos Yazılan: [ -> ]Burası Türkiye bir çok kişi cafeden veya paylaşımlı internet kullanarak oyuna giriyor üstüne birde bilerek açılan laglar.Onun için sakin ol ve bunun sadece bir oyun olduğunu düşün.

Bazı kisiler gibi cafeden oynuyorsa girdiği zaman cafeden oynuyorum diye bilgilendirmesi lazım bizi ve Asır'ı derece lag tp oluyors. Çıkmasını RİCA ederiz saygısı varsa çıkar,' şimdi
dersin neden böyle yapsın diye : onun zaafına kalmış..seviyesi olgunda saygiliysa bunu yapmalı öncelik tanımalı ev oyuncularına...
İsyan etmek yerine sabırlı olmalısın.

Oyun içinde bugün bayağı lag vardı haklısın, fakat bu lag senin küfretmeni, yada karşındaki oyuncuya iğneleyici sözler söylemeni gerektirmez. Bu konuda çok dikkatli olmalısın. Oyunda lag var ise karşındaki oyuncuyu kırmamalısın, bir küfrü etmeden, yada iğneleyici bir söz kullanmadan kendince düşünmelisin. Emin ol seninde zoruna gidecek, gurur yapacaksın.

Sabırlı ol, kendini bil. Smile

İyi oyunlar.

Saygılar, sevgiler.
Oyunun şu anki lag problemleriyle ilgili bir konu açılmıştı birkaç gün önce. O konuya göz atarsanız sevinirim. Lütfen biraz daha sabırlı olmaya çalışalım, birbirimizi kırmayalım. İyi Oyunlar..
(02-12-2010 01:02 AM)xdr3adx Yazılan: [ -> ]Haklısın Kardeşim Hatta Eventdan Ödül Almak İçin Bilerek Lag Açanlar Var Eski Warrock Bitti Dostluk Kardeşlik Bitti Herkes Artık Ana Avrat Kayıyor. Bana Gelirse Bende Ettim Ama İnsanın Bir Sabrı Vardır O Sabrı Geçince Dayanamıyorsun :/

Ben şu anda kimi görsem küfür ediyorum iyicene kafayı yedim önceden sabrederdim baktım bi yere varamıyorum bende sövüyorum napayım
Proxyle Almanya serverlerine giriyorum hackler tek tük lag yok mis gibi :/
Allah hepimize hz.eyüp sabrı versin =))
bende proxy kullanacağım bu gidişle ya dayanamıyorum artık sabrım tükendi bu lagdan Sad sinir krizi getireceğim
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler