Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2-3 kişi ard arda öldürünce oyundan atıyo
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhabalar .
Arkadaşımla oynuyoruz 2 kişiden fazla öldürünce ard arda anormallik saptadı diyor ? Sorun arkadaşımda ben de değil ama oyunu ortasında çok canımız sıkılıyo bu olaya Ss.gif
Sorun bende. Fakat çözemedik, İlkem ile yardımlarınızı bekliyorum..
Gb kullanıyorsan anormalliğin sebebi o olabilir.Bu değil diyorsan oyun bittiği anda silahı değiştirirsen anormallik saptar.Bu da değilse bilmiyorum kardeşim Smile
(07-13-2011 10:57 PM)araldilek3 Yazılan: [ -> ]Gb kullanıyorsan anormalliğin sebebi o olabilir.Bu değil diyorsan oyun bittiği anda silahı değiştirirsen anormallik saptar.Bu da değilse bilmiyorum kardeşim Smile

Oyun bittiği anda silah değiştirmiştim heralde Big Grin ama sadece bir kere öyle yaptım. Ayrıca 'gb' dediği şeyi anlamadım açıklarmısın ?
(07-13-2011 11:02 PM)faruk9292 Yazılan: [ -> ]
(07-13-2011 10:57 PM)araldilek3 Yazılan: [ -> ]Gb kullanıyorsan anormalliğin sebebi o olabilir.Bu değil diyorsan oyun bittiği anda silahı değiştirirsen anormallik saptar.Bu da değilse bilmiyorum kardeşim Smile

Oyun bittiği anda silah değiştirmiştim heralde Big Grin ama sadece bir kere öyle yaptım. Ayrıca 'gb' dediği şeyi anlamadım açıklarmısın ?

Game booster
Game Booster' ı biliyorum fakat o yüklü değil.
bazen bendede oluyor
Biri şunun cevabını yazsın gerçekten merak ediyorum adamım
Herkeste var sanırım.Bugün benim de başıma geldi.Hemen art arda seri şekilde vurdum 4 adam ve anormallik saptadı.Angry
Bu sorun değil aslında. Sorunlaşmış çözüm Big Grin Açık konuşayım, bence bu opkya karşı gelen bi sistem. ( opklar 1 bombayla 5-6 kişi öldürüyo ve bu sistemde belirli bi sayı adam ard arda öldürünce, öldüren atılıyor ve opklarda ard arda adam öldürünce atılıyor 'diye düşünülüp yapılmış olabilir' ) Ama düşünülmemiş birşey var, oyuncularda ard arda adam öldürebiliyor ve bu sistemden atılıyor. 'diye düşünüyorum'
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler