Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun oyunluktan çıktı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Uzun bi aradan sonra yeniden warrock oyanayım dedim. Yeni hesap aldım ve oyuna başladım odaya girdim , çok az oynadım ve bir hata aldım "ANORMALLİK ALGILANDI" allah allah dedim tekrar girdim, yine aynı şey tekrar tekrar aynı şey . Forumlarınıza baktım bir çözüm bulamadım. Herkes aynı sorundan şikayetçi .. Oyunda hackler almış başını gidiyor. K2 de hiç uğraşmıyor hack sorununu çözmek için.. Yaptığı anca aptal aptal anormallik algılandı... Warrock oynanmaz hale gelmiş beyler K2 ye lanet olsun burdan oynamayın bu oyunu boşa para da vermeyin yazık. ARTİST ARTİST ARTİST ARTİST m045.gif
Bi süre sonra alışırsın.
öncelikle konu başlığını tamamen büyük harfle yazmak yasak!
yazdığın yazınında hepsini koyu yazıyla yazmak yasak
FORUM KURALLARInı okumanı tavsiye ederim
konu başlıgının tamamı buyuk harfle ve mesajın tamamı klan yazılmaz

madem bu kadar bıktın oyundan bırak gıtsın ugrasmaya degmez Smile
(07-13-2011 05:32 PM)capkinman Yazılan: [ -> ]Uzun bi aradan sonra yeniden warrock oyanayım dedim. Yeni hesap aldım ve oyuna başladım odaya girdim , çok az oynadım ve bir hata aldım "ANORMALLİK ALGILANDI" allah allah dedim tekrar girdim, yine aynı şey tekrar tekrar aynı şey . Forumlarınıza baktım bir çözüm bulamadım. Herkes aynı sorundan şikayetçi .. Oyunda hackler almış başını gidiyor. K2 de hiç uğraşmıyor hack sorununu çözmek için.. Yaptığı anca aptal aptal anormallik algılandı... Warrock oynanmaz hale gelmiş beyler K2 ye lanet olsun burdan oynamayın bu oyunu boşa para da vermeyin yazık. ARTİST ARTİST ARTİST ARTİST m045.gif

Tutan Yok Başlığı Büyük Yazmamalısın !
baslık ve ıcerıgı duzenledım bende bu uyelerden bıktım FORUM KURALLARInı okumadan konu acıyorlar ne yapacam sımdı turgay forumla hıc ugrasmıyormu dıyecem cok sacma bır konu bana göre
(07-13-2011 05:34 PM)sold0718 Yazılan: [ -> ]Bi süre sonra alışırsın.

Bak arkadaş alışmış Big Grin
alışmayla bi alakası yok ki sizinde aklınız fikriniz başlığı büyük yazmada zaten
(07-13-2011 05:49 PM)capkinman Yazılan: [ -> ]alışmayla bi alakası yok ki sizinde aklınız fikriniz başlığı büyük yazmada zaten

sen bu aileyi heralde sıradan bi forum olarak görüyorsun?
biz kaliteli ve sağlam kişiliklere sahip bir aileyiz ve her ailede olduğu gibi bizim ailemizdede bazı kurallar var ve buda o kurallar arasında!
bırakabiliyosan bırak daha güzel oyunlarda var
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler