Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Premium La ilgili sorunum !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler öncelikle Allah izin verirse pazar günü bronze premium alacağım.Ve sonra belki kararımı değiştirip gold premium alabilirim.O zaman Bronze gidip Gold mu gelcek yoksa bronze kalcak mı bana yardım edin size zahemet. Smile
bronze gider gold gelir diye biliyorum
gold al bence
şu anki kodlar hala geçerli diye biliyorum

su anda hesabında bronze var ve ustune bronze ekleyeceksen sorun yok ama bronze premıumun ustune gold yuüklersen o zaman bronze ucar Smile
aldıktan sonramı gold alcan yoksa almadan önce mı ben anlamadım fazla tam olarak ne diyorsun?
bronz alacam sonra da fikrimi değiştirip üstüne gold alacaqım
yani yine 55 k dinar %50 xp ve sLot 5 geLirmi ayriyetten g1 pazarında indirim vs. ?
(07-13-2011 03:45 PM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]bronz alacam sonra da fikrimi değiştirip üstüne gold alacaqım
yani yine 55 k dinar %50 xp ve sLot 5 geLirmi ayriyetten g1 pazarında indirim vs. ?

sen önce bronze alıp sonra goldmu yükleyeceksin eğer anlaığım buysa parana yazık gold al daha rahat edersın vee dediğin özelliklerde gelicek 5.slot 55k dinar %50px
(07-13-2011 03:45 PM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]bronz alacam sonra da fikrimi değiştirip üstüne gold alacaqım

Bronz pre uçar verdiği dinar kalır Gold la gelen tüm özellikler gelir.
[font=Courier]beyfendi
(07-13-2011 03:41 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]su anda hesabında bronze var ve ustune bronze ekleyeceksen sorun yok ama bronze premıumun ustune gold yuüklersen o zaman bronze ucar Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler