07-13-2011, 03:20 PM
Sayfalar: 1 2
07-13-2011, 03:34 PM
Sana şifreyi kaldırmanın tek yoluynu soyluyecegım
ne format ne başka bıse bunu yaparsan sıfre mifre kalmaz tabı laptoplarda gecerliyse soyluyorum..
bızım masaüstünde denemiştik oldu pc nin içini aç orda pil gibi bişey olcak onu cıkarıp tak şifre mifre kalmaz
ne format ne başka bıse bunu yaparsan sıfre mifre kalmaz tabı laptoplarda gecerliyse soyluyorum..bızım masaüstünde denemiştik oldu pc nin içini aç orda pil gibi bişey olcak onu cıkarıp tak şifre mifre kalmaz

07-13-2011, 03:35 PM
internetten araştır mutlaka bulursun arkadasta unutmustu buldu sonradan nasıl yaptığını sormadım
07-13-2011, 03:36 PM
eğer oyle bişey yoksa güvenli moddan istediğin zaman açabılırsın ama şifreyi kıramazsın 

07-13-2011, 03:46 PM
(07-13-2011 03:34 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]Sana şifreyi kaldırmanın tek yoluynu soyluyecegımne format ne başka bıse bunu yaparsan sıfre mifre kalmaz tabı laptoplarda gecerliyse soyluyorum..
bızım masaüstünde denemiştik oldu pc nin içini aç orda pil gibi bişey olcak onu cıkarıp tak şifre mifre kalmaz
Ohooo kasanın içinde 10 larca pil gibi şey var hangisini çıkarıp takıcaz kaldıki bu leptop açarsa garanti gider hadi garantiyi geçtim bidaha geri toplayamaz

07-13-2011, 03:52 PM
(07-13-2011 03:46 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ](07-13-2011 03:34 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]Sana şifreyi kaldırmanın tek yoluynu soyluyecegımne format ne başka bıse bunu yaparsan sıfre mifre kalmaz tabı laptoplarda gecerliyse soyluyorum..
Ohooo kasanın içinde 10 larca pil gibi şey var hangisini çıkarıp takıcaz kaldıki bu leptop açarsa garanti gider hadi garantiyi geçtim bidaha geri toplayamaz
Haklısın ama bu pil değişik hem ben benım pc de 1 tane pil goruyorum
o nu çıkarıp takınca şifre falam kalmıyor

07-13-2011, 03:58 PM
(07-13-2011 03:52 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ](07-13-2011 03:46 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ](07-13-2011 03:34 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]Sana şifreyi kaldırmanın tek yoluynu soyluyecegımne format ne başka bıse bunu yaparsan sıfre mifre kalmaz tabı laptoplarda gecerliyse soyluyorum..
Haklısın ama bu pil değişik hem ben benım pc de 1 tane pil goruyorum![]()
o nu çıkarıp takınca şifre falam kalmıyor
bios pilinden bahsediyorsunuz sanırım senin bir sürü pil gibi dediklerin çubuk şeklinde silindir gibi birşey onlarda pil değil zaten değişik birşey bizim dediğimiz anakartın üstünde saat bılı gıbı yassı ama düz bir pil yuvasıda saat pili gibi o kadar anlattım heyecanlandın demı
fakat bu laptoplarda işe yaramaz üzgünüm
bir servise götür istersen onlardan daha iyi bilgiler alırsın07-13-2011, 04:19 PM
Beyler internetten araştırdım bulamadım yoksa kolay kolay açmam böyle konular.
07-13-2011, 04:29 PM
Administrator yapabilirsin.
07-13-2011, 04:37 PM
(07-13-2011 03:34 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]Sana şifreyi kaldırmanın tek yoluynu soyluyecegımne format ne başka bıse bunu yaparsan sıfre mifre kalmaz tabı laptoplarda gecerliyse soyluyorum..
O dediğini çok iyi biliyorum
Küçükken abim pc ye şifre koyardı girmemem için o pili çıkarıp takardım o şifre hafızaısnı yeniler . Laptoplarda yok öyle bişey çok baktım içine 
Sayfalar: 1 2