Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Masaüstü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bilgisayarımın nasıl bir bilgisayar olduğunu öğrenmek istiyorum açıkcası pek anlamam. : 1 Gb ATİ RADEON 3600 SERİES (Paylaşımlı) Ekran Kartı - 4 Gb DDR2 Ram - İntel Core 2 Quad 2.33 Ghz Casper Neo 2007 Model Foxxcon G31MX Series Ana Kart Sizce Nasıl Bir Makine ? Gta 4 oynayacağım hastasıyımdır açıkcası oynamam için hangi özelliğimi değiştireyim ? beyfendi
Valla çok rahat oynarsın benim ekran kartı 512 mb ram 2 gb oynuyorum sadece yakınıma füze atınca patlarken kasıyo
bilgisayarın güzel ama tank gibi değil Smile
(07-13-2011 01:53 PM)xl3oodykillxx Yazılan: [ -> ]Valla çok rahat oynarsın benim ekran kartı 512 mb ram 2 gb oynuyorum sadece yakınıma füze atınca patlarken kasıyo

Windows 7 kurulu şuan stater kasar gibime geliyor birde özellikleri düşükmü oynadın ? Ve nasıl düşürürüm özelliklerini ?
DDR2 ram olmaz Anakart ün yapmamış o kadarda adı duyulmamış güzel mi değil mi belli olmayan ?'li bir anakart

Ekran kartı kötü 4000 serisi bile değil 3000 serisiyle gta 4 falan unut 2010 oyunlarını 2009ları oynarsan şükret

İşlemci eh işte
Ramler işe yaramaz, ekran kartı işe yaramaz ...
Git yeni kasa topla daha iyi Big Grin
Seni sinir krizine sokacak şekilde kasmaz Big GrinBig GrinBig Grin
çok kascağını düşünmüyorum
(07-13-2011 02:25 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]DDR2 ram olmaz Anakart ün yapmamış o kadarda adı duyulmamış güzel mi değil mi belli olmayan ?'li bir anakart

Ekran kartı kötü 4000 serisi bile değil 3000 serisiyle gta 4 falan unut 2010 oyunlarını 2009ları oynarsan şükret

İşlemci eh işte

Casper ün yapmamış kullanıyorsa napabilirimki 3000 serisi ilede biraz donarak oynuyorum.
(07-13-2011 02:30 PM)miyami Yazılan: [ -> ]Ramler işe yaramaz, ekran kartı işe yaramaz ...
Git yeni kasa topla daha iyi Big Grin

Ramler neden işe yaramıyor ?
Referans Adresler