Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnna ..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İçimi coşturdun şimdi seen Big Grin Dün gece discoya gidemedim evde dinledim Inna Big Grin Bu gece de dinleyip akarım Big Grin Romanlarda iş var hacı Alexandra Stan ' da dinle Big Grin
paylaşım için saoL !!
(07-13-2011 01:49 PM)faruk9292 Yazılan: [ -> ]paylaşım için saoL !!

Türkçeni doğru kullan abicim ! Angry
<3 Smile
(07-13-2011 01:48 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]İçimi coşturdun şimdi seen Big Grin Dün gece discoya gidemedim evde dinledim Inna Big Grin Bu gece de dinleyip akarım Big Grin Romanlarda iş var hacı Alexandra Stan ' da dinle Big Grin

118li bir numaradan m. ile başlayan birinin numarasını öğrenebiliyorduk demi Big Grin
(07-13-2011 01:48 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]İçimi coşturdun şimdi seen Big Grin Dün gece discoya gidemedim evde dinledim Inna Big Grin Bu gece de dinleyip akarım Big Grin Romanlarda iş var hacı Alexandra Stan ' da dinle Big Grin

Dinledim o da güzel gel bize beraber koparız Big Grin
Olur kopalım Big GrinBig Grin Ama şimdi nerdesin Big Grin Ben Alanya'dayım, her gün Summer Garden akartr Big Grin

Bar, disko akıyosun...

Güzel parçalar. victory.gif
Ben Mersindeyim Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler