Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BFBC2 - İlk montajım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Dediğim gibi hazırladığım ilk montajım. Sony Vegas'la hiç montaj yapmayı denememiştim. Ortaya böyle bir şey çıktı. Pek güzel olduğu söylenemez Smile

İyi-kötü yorumlarınızı bekliyorum Smile

Gördüğüm en iyi m24 montajıydı ve o çöken binadan kaçma çok iyiydi Smile . Son kill'de iyiydi.
Güzel...
Bence çok güzel olmuş.Şu BFBC3'ü merak ediyorum.İnşallah alabilirim.
(07-13-2011 12:08 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]Bence çok güzel olmuş.Şu BFBC3'ü merak ediyorum.İnşallah alabilirim.

BF 3
Bu oyunun tek saçma tarafı sniper 50 kalibrelik m95 250 metre uzaklığa adamın göğüsüne tek çekemiyor.Şöyle insan oha diyor bu ne diyor ama warrock sniper bakımından bu oyundan daha iyi.

Bu arada montaj baya güzel ama adamların vurduğun zamanlarda slow motion ekle vurduktan sonra değil bir izleyici önerisi Wink
Çok güzel bir video olmuş kesinlikle. İyi editlemişsin videoyuda helal victory.gif
(07-13-2011 11:32 AM)Mr. ToGo Yazılan: [ -> ]Dediğim gibi hazırladığım ilk montajım. Sony Vegas'la hiç montaj yapmayı denememiştim. Ortaya böyle bir şey çıktı. Pek güzel olduğu söylenemez Smile

İyi-kötü yorumlarınızı bekliyorum Smile

YAV SEN BAŞKASINA AİT GÖRÜNTÜLERİ KENDİNİNMİŞ GİBİ YAYIMLAMIŞSIN ? kAÇ YAŞINDASIN SEN ? 7 ? BÜYÜYÜN BİRAZ BE WARROCK VELETLERİ
Bence gayet hoş
gayet guzel fakat yakındanki killeri durbunsuz almaya calış bılmıyorum wrde alabılıyorsun bunda alınıyormu Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler