Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeniden Başlatma Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Benim Bilgisayarın İşletim Sistemi: Inter Core 2 Duo CPU E8500 3.16 GHZ 3.25 GB RAM Ve Şey Ben Warrock Oynarken Lobide Hiç Yeniden Başlatmıyor Kendisini Bilgisayar Ama Mesala Khaliye Girdim 10 Dakka Oynadım Bilgisayar Yeniden Başlıyor Direk Kapanıyo Yeniden Başlatıyo Bu Yeniden Başlatma Sorununu Nasıl Düzeltebilirim Bıktım Artık Yardımlarınızı Bekliyorum... Sad

Benim Bilgisayar Yeşil Işıklı Ve Kapaklı Kasmasın Diyede Bütün Kapaklarını Açıyorum.(Hava Alsın Diye Burda Sıcaklık 15-20 Derece.
ekran kartı hangı marka ekran kartının yanında program yuklenıyor fanı falan yukseltme onu bulursan fan hızını yukeltebılırısn soguması ıcın
O kapakları tak ki içerisindeki sıcak hava fanlar yardımıyla dışarı çıkabilsin.Benim bilgisayar çok ısınınca kendi kendini resetliyor
Benimkide Öyle Zaten Sıcaklamasın Diye Kapatıyorum Bu Arada Ekran Kartının Markası NVIDA GE FORCE 9800GT
hmm benımkısındne degısık netde bır arastırma yapsana fan hızını arttırma programı dıye belkı bulabılırsın onu bulursan yukselt ısınacagını sanmam keske ekran kartının kendı program olsaydı o daha ıyı ısını görurdu
Sorunun sıcaklıkla alakalı olduğunu zannetmiyorum.
Ekran kartın çok ısınıyor . Aynı sorun bende de vardı soğutucu sayesinde tamamladım .
virüs olabilir belki yada sen everest ultımate edition ındır bıde oyle bak pc nın durumuna
Hepsi Yanlış Banada Oldu Bu olay Hem mt2 hemde wr oynuyordum

10dk sonra pat yeniden başlatıyor CASPER da kalıyor du Gittim servise Kabloları Yanmış Dedi Kabloların Yanmış.
Sıcaklıkla alkası olmazsa kesinlikle virüs vardır.Bendede vardı.Format atıldı.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler