Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bunlarıda mı görücektik :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: ac212cb9.jpg]

o odaların birini bile kapmak için ana bacı sövenler hani nerdeler göremiyorum Big Grin

[Resim: a77bdec2.jpg]

ve online sayısı 1 oda ben gurur duyuyorum Big Grin
[Resim: 1305175559312.gif]
ben maçtaydım saat 4 30 maç devam ediyo vipleri bekliyoz
Can sıkıntısında Transformice ve Haxball takılıyodum :/

( Transformice'de 20 saat ban yedim Haxball'da çok sıktı. Napsam ki? --' )
pcye bak tıpınden anlıyorsan dandık oldugunu guncellestırmeyı yukle mete korkma kota asmaz:DDd bu arada bızımı keklıyorsun calısıyorum dıye calısan adamın o saatde pcde ne ısı varBig Grin
Beli oyuncu sınırı yapmışlardır Big Grin
(07-13-2011 08:17 AM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]pcye bak tıpınden anlıyorsan dandık oldugunu guncellestırmeyı yukle mete korkma kota asmaz:DDd bu arada bızımı keklıyorsun calısıyorum dıye calısan adamın o saatde pcde ne ısı varBig Grin
OMG! Big Grin
(07-13-2011 08:17 AM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]pcye bak tıpınden anlıyorsan dandık oldugunu guncellestırmeyı yukle mete korkma kota asmaz:DDd bu arada bızımı keklıyorsun calısıyorum dıye calısan adamın o saatde pcde ne ısı varBig Grin

ya hacı dedimya sana bu akşam ev boş gel diye Big Grin ciddiydim babam ankaradaydı ablam alanyada annemde anneannemlerdeydi Big Grin
olum ısıkları acık bırakıp uyusaydın ya sırf korkudan uyumamak ıcın pcde sabahladın demeBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler