Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aramızda Rüya Tabir'cileri vardır umarım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Rüyam şöyle :

- Bir Dünya'dayız. Dünya'da hap,kokain vs. herşey yasal. Dünya'da herkes içiyor, herkes Kola'ya katıp kullanıyor. Kullananların gözlerinin altı mos mor veya açık ten renginden oluyor(çok kullandıkları için). Yasal olduğu için millet apartman köşelerinde, sokak aralarında içiyor grup halinde ikişerli ikişerli..
Tek içmeyen ben idim şu Dünya'da.
Pencereden insanlara baktığım zaman hepsinin gözlerinin altı mos mor veya açık ten renginden olduğundan hep içim gidiyordu, bi tuaf oluyordum(rüya içinde bu.)
Annem bana Kola koyduğu zaman içine 1-2 hap koyuyordu. 1-2 yudum alıyordum fakat o insanların gözlerini gördüklerimde hemen o bardakdan uzaklaşasım geliyordu. Çok kötü bi durumdu o anki ruh halimi tahmin edemezdiniz, gerçekten böle sanki içime kanca takmışlar da yukarı doğru çekiyorlar(hani yüksekten bakınca böle bi garip olursunuz ya onun 4-5 katı daha fazla bi gariplik.)
En son pencereden baktığım zaman pencere altında bi çift vardı. İkisinin elinde kola ve gözlerinin altları mor.
Ben erkeği sırtı dönük görüyordum fakat kızı çok rahat görüyordum yüzünü. O kız bana baktığında o gözlerini gördüğümde hemen uyandım rüyadan...

Şimdi bunun yorumu nedir ?
sana buyuk mıktarda para gelecekmısBig Grin
(07-13-2011 12:24 AM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]sana buyuk mıktarda para gelecekmısBig Grin

haha Big Grin güzel yorum Big Grin
Kafayı yemişin sen Big Grin Big Grin
Ya bildiğiniz rüya tercüme sitesi var mı konu açmalıyım Big Grin
senin için kararmış göğsün kabarmış anacım flash tvdeki rüyanız hayrolsuna bağlıyorum seni Big Grin

çok yalnız kalmışın git sevgilinle buluş arkadaşlarınla falan filan sosyalleş !!!
Rüyasında uyuşturucu kullanmak, dedikodunuzun yapılacağına ve iftiraya uğrayacağınıza işaret eder.

ve

Rüyada uyuşturucu alıyorsanız, dedikodu ve iftiralarla karşı karşıya kalacağınız anlamına gelir. Sahte arkadaşlardan uzak durun.

Bide kola yazdım ama bişe çıkmadı Big Grin

Alıntı
(07-13-2011 12:27 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ya bildiğiniz rüya tercüme sitesi var mı konu açmalıyım Big Grin

Tikla.
Benim direk birine naklen anlatmam lazım, Çünkü kullanılıyordu fakat ben hiç görmedim rüyada hap,toz vs. gibi nesneleri görmedim hiç.

Şöyle birşey var Kola'ya Annem koyuyor,ben parmağımla konu çeviriyorum(parmak burada kaşık görevinde Big Grin) sonra 1 yudum alıp o kızı görünce bırakıyorum uzaklaşıyorum bardaktan
Hacı bir kızla tanışacaksın.Kızla kötü şeyler yapacaksın.Ya da yapmaya kalkışacaksın.Annen de sana doğru yolu gösterecek.Onu dinleyip kurtulacaksın bu işten.
(07-13-2011 12:43 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Hacı bir kızla tanışacaksın.Kızla kötü şeyler yapacaksın.Ya da yapmaya kalkışacaksın.Annen de sana doğru yolu gösterecek.Onu dinleyip kurtulacaksın bu işten.

hmm.. evet...
şey... ee.. uu... Tabi canım neden olmasın =)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler