Arkadaşlar G1 Harcadım Aw50F Kodu Geldi.Üyeliğimin Şifresini Kimse Bilmiyor Fakat Kodu Kullanmadığım Halde Kullanıldı Diyor. Kuzeniminde Öyle Oldu Aynı Anda Gitmesi Tesadüf Biraz

Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Sitede kullanıldı diyorsa charın çalınmış şifre değiştir

Kimse Bilmiyorki Şifremi ?

peki sitede kod kullanılmış oalrak mı duruyor yoksa kod kullanılmamıl gibi duruyoda sen kullanırken mi hata veriyor?
(07-12-2011 08:17 PM)llgenerals40ll Yazılan: [ -> ]Kimse Bilmiyorki Şifremi ?
Birinin şifreni bilmesi için illaki şifreyi ona senin vermen gerekmiyor.
(07-12-2011 08:19 PM)miyami Yazılan: [ -> ]peki sitede kod kullanılmış oalrak mı duruyor yoksa kod kullanılmamıl gibi duruyoda sen kullanırken mi hata veriyor?
Kullanılmış Diyor.

Charının şifresini başka biri biliyor. Büyük ihtimalle keylogger var. Format atmalısın. Veya internet cafede falan girdiysen şifren çalınmış olabilir. Sen şifreni değiştir.
aynı olay aw50f ve katana koduma oldu ortagım keylogger yemiş sende bir format at bence

Kullanılmadığı zaman süresi geçtiği takdirde kullanılmış yazmıyor mu? Ben öyle biliyorum. Belki süresinin geçtiğinden dolayı olabilir.
(07-12-2011 09:04 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Kullanılmadığı zaman süresi geçtiği takdirde kullanılmış yazmıyor mu? Ben öyle biliyorum. Belki süresinin geçtiğinden dolayı olabilir.
O kodların süresi yok diye biliyorum. Varsa da minimum 3 aydır