Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Premiumlar ~ Detaylar İçeride !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tüm bildiklerinizi Unutun . Yeni Premiumlarla Tanışın .

GOLD PREMİUM

XP +50%, Dinar +55,500
Marketplace İndirimi 20%
Px İtemlerine Erişim
Super Master (PX) İçerir .
5th slot (PX) İçerir .
Red MP5K (2nd Slot) İçerir .
Oyundaki Bütün Maplara Erişim.

Silver Premium

XP +30%, Dinar +30,000
Marketplace İndirimi 10%
Px İtemlerine Erişim
5th slot (PX) İçerir .
Oyundaki Bütün Maplara Erişim.

Bronz Premium Kaldırıldı !

Yenilikler :

Görüldüğü Üzere Artık Silver Premiumdada 5. slot var . Bu da Silver Premiuma daha fazla ilgi olacağını gösterir .
Red Mp5k ve Süper Master itemleri Gold Premiumuzla birlikte geliyor . Silverde ise Red Mp5k Dahil değil .

Silver Premium 45 K dinardan 30 K dinara düşürülmüş .
Bronz Premium Kaldırılmış .

XGAMETR

Şu an yeni sistemle uğraşıyorlar . Şu anki Premiumların bu yenilikleri verecekleri hakkında kesin bir yorum yok . Özden Kara gerekli açıklamayı konu altından yapar ve Konuya ekleriz.

Facebook

xGameTR

SSS

1- Şu an satışta olan Premiumlar yeni özellikleri getirecek mi ?
Özden Kara : Şuanki esn kodlarını aktif edince yeni premium gelip gelmeyeceğini sordum cevap bekliyorum

2- Bu premiumları ENS olarak alamıyor muyuz ?
Özden Kara : Henuz esn kod olarak satışa cıkmadı net bilgi gelmedi henuz .
Infinity : Kredi Kartı vb. yöntemlerle G1 sitesinden alabilirsiniz .

3- 3 Günlük veya 10 Günlükte bu yenilikler var mı ?
Özden Kara : 30 gün için geçerli

4- Yeni Premium Ne zaman Satılacak ?
Özden Kara : henüz bayi sisteme gelmedi kod olarak

5- Fiyatlarda değişiklik olacak mı ?
Infinity : Hayır , fiyatlar sabit kalacak , tabi dolara bağlı olarak .

Premiumlara Ulaşmak İçin : TIKLA
platınıum premıum cıkıcak denılıyordu ınternatıonal forumda platınıum premıum hakkında bır bılgın varmı ? gold ve sılver premıumdan dan pahalı mı ucuz mu olucak ?Ss.gif
Beğenmedim çünkü değişen o kadar iyi bir şey yok. Silver'a 5. slot eklediler ama 15 k eksi gelecek saçmalık. Madem bir şey yapacaksıız daha iyisini yapın.
eskiden premiumlarda servera önden giriş gibi birşey vardı şimdi kalkmış Big Grin

sssye yeni bir soru ekleyin bence ne kadarlık bir fiyatı olacak yada bellimi söyleyebilirmisiniz?

gold premiuma ek özelliklerin gelmesi iyi olmuş şahsen hafaya alacağım için mutluyum Big Grin
(07-12-2011 03:40 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Beğenmedim çünkü değişen o kadar iyi bir şey yok. Silver'a 5. slot eklediler ama 15 k eksi gelecek saçmalık. Madem bir şey yapacaksıız daha iyisini yapın.

Aynen kampanya yapmış gibi gözüküyolar ama paradan azaltıyolar .
saoL paylaşım için <3
Şuanki esnler geçerli değil sanırım geçenlerde arkadaş almış red mp5k,sm falan gelmemiş
Ankete kararsızım seçeneğide eklermisin.

Platinum premiumlarda 80 k dinar getirecek özel bir silah + gold silah ve %70 civarlarında xp dinar vericek diye duymuştum doğruluk payı varmı yokmu bilmiyorum emin olmayın hemen.

Semih arkadaşımız haklı -15k olması çok saçma ve gereksiz olmuş.Ama golda gelen özelliklere bakıcak olursak gerçekden güzel.Bu nerdenle ankete kararsızım seçeneği eklenmesi daha makul.
(07-12-2011 03:58 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Şuanki esnler geçerli değil sanırım geçenlerde arkadaş almış red mp5k,sm falan gelmemiş

Evet bende bekliyorum gelmesini pre.siz çar çıplak gibi Big Grin
Ben de şimdi alacaktım gelmiyor mu ya red mp5k falan pff..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler