Bu günler de hatta bu günlerde demiyim son aylarda şifreli odalar da mütiş bir artış var an geliyor oynayacak oda bulamıyorsunuz. Kimseye illegal bir iş yapıyor demiyorum tabi ki ancak bu kadar artış olması beni kaygılandırmakta ve üzmektedir.
![[Resim: 4434.png]](http://i1107.hizliresim.com/2011/7/12/4434.png)
Evet, farkındayım oynuyacak oda bulamıyoruz yeri geliyor. CQC de odaların çoğu OPK odası ve Powerlevel odası 1-2 tane oynuyacak oda kalıyor.
Power Level yapıyor olabilirler belki

Kur çöz yapıyorlar beyler lobideki sohbetleri bir süre dinleyin anlıyacaksınız.
(07-12-2011 02:41 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ] (07-12-2011 02:41 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Kur çöz yapıyorlar beyler lobideki sohbetleri bir süre dinleyin anlıyacaksınız.
Dinleyin ? 
İmalı konuşma hakkında hiçbir şeymi bilmiyorsun güzel kardeşim.
Verirsen herkese şifreli oda yetkisini işin şeyini çıkartırlar.
(07-12-2011 02:35 PM)bynicky1903 Yazılan: [ -> ]Power Level yapıyor olabilirler belki 
evet olabilir bir oda dakika tuttum 1.5 dakikada bir yeniden başlıyor olabilir belki powerlevel yapıyorlardır
(07-12-2011 03:18 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Verirsen herkese şifreli oda yetkisini işin şeyini çıkartırlar.
Sana katılmıyorum powerlevel yapan adamların çoğu işini bilen adamlar yanı premium+exp itemleriyle kasıyorlar

(07-12-2011 03:18 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Verirsen herkese şifreli oda yetkisini işin şeyini çıkartırlar.
Öyle deme be Hakan bu şifreler sayesinde anti kick zamanında hacklerden korunuyorduk.