gitmez bu

yapılsa güzel olur bu veletlerin (bana göre bu oyunda ana bacı söven seviyesiz insanlara verdiğin genel ad) burda görüpte bilinçlenceğini sanmıyorum hem hangi biriyle uğraşacaksınki bir gün boyunca bana en az 15 tane söven adam oluyor. en iyisi +levelli bir oda kurup düzgün insanlarla muhabbet edip kendini bilen kişilerle oyun oynamaktır.
(07-11-2011 06:46 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]gitmez bu
yapılsa güzel olur bu veletlerin (bana göre bu oyunda ana bacı söven seviyesiz insanlara verdiğin genel ad) burda görüpte bilinçlenceğini sanmıyorum hem hangi biriyle uğraşacaksınki bir gün boyunca bana en az 15 tane söven adam oluyor. en iyisi +levelli bir oda kurup düzgün insanlarla muhabbet edip kendini bilen kişilerle oyun oynamaktır.
İşte tek sorun da bu ya hep + lvl oysa 1-10 lvl arasındaki insanlar öyle iyi oynuyor ki hep yüksek lvl'lar hack,lag diyor.Bence oyundaki lvl insanın düzeyini belli etmiyor.
(07-11-2011 05:25 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Bana bu oyunu öğreten bir çok abim bu muhabbetler yüzünden oyunu bıraktı. Sorun bu şekilde çözülür mü bilmem ancak bu muhabbetleri yapanlar genellikle oyuna yeni başlıyan ergenler oluyor. Bunun çözümü +21 oda kurup oynamaktır orada fazla söven olmuyor oluncada atılıyor 
30 yaşında adamın küfür ettiğinide gördüm zeka yaşı ergende kalan dersen daha iyi ben 12 yaşında olup 21 yaşında davranan insanlarlada karşılaştım.Bence oynayacağın oyunu zeki insanlarla oynayacaksız cahillerle sarmıyor.