Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ekran Kartı Güncelleme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
ATI Radeon x1300/x1550 Series bunu nasıl güncellerim yardım Sad
ATI'nin sitesindeki driverler zaten en güncellerini koyuyorlar,detaylarında hangi ayın güncellemesi olduğu yazar oraya bak.
NVDia'da Mail adresini yazıp da sana güncelleme geldiğinde mesaj atıyorlar,ati de o özellik var mı bilmiyorum araştırman gerek.
(07-11-2011 03:49 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]ATI'nin sitesindeki driverler zaten en güncellerini koyuyorlar,detaylarında hangi ayın güncellemesi olduğu yazar oraya bak.
NVDia'da Mail adresini yazıp da sana güncelleme geldiğinde mesaj atıyorlar,ati de o özellik var mı bilmiyorum araştırman gerek.

Ben anlamıyorum o işleri ya Ss.gif tw'den felan yapabilirmisin Alican Abi?
"Bilgisayarım-sistem özellikleri-aygıt yöneticisi-ekran bağdaştırıcıları-Ati radeon HD x1300/x1550 Series-Sürücüyü güncelleştir"(fareye sağ tıklayarak) dendiğinde çıkan "donanım güncelleştirme sihirbazı" kutusunda "evet yalnızca bu kez internete bağlanarak güncelleştir" şıkkını işaretleyerek net üzerinde mevcut yeni bir güncelleştirme varsa, otomatik olarak bilgisayara yüklenip mevcut sürücünüz güncellenmiş olacaktır.
(07-11-2011 03:59 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]"Bilgisayarım-sistem özellikleri-aygıt yöneticisi-ekran bağdaştırıcıları-Ati radeon HD x1300/x1550 Series-Sürücüyü güncelleştir"(fareye sağ tıklayarak) dendiğinde çıkan "donanım güncelleştirme sihirbazı" kutusunda "evet yalnızca bu kez internete bağlanarak güncelleştir" şıkkını işaretleyerek net üzerinde mevcut yeni bir güncelleştirme varsa, otomatik olarak bilgisayara yüklenip mevcut sürücünüz güncellenmiş olacaktır.

Çok Karışık İş. (:
(07-11-2011 03:59 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]"Bilgisayarım-sistem özellikleri-aygıt yöneticisi-ekran bağdaştırıcıları-Ati radeon HD x1300/x1550 Series-Sürücüyü güncelleştir"(fareye sağ tıklayarak) dendiğinde çıkan "donanım güncelleştirme sihirbazı" kutusunda "evet yalnızca bu kez internete bağlanarak güncelleştir" şıkkını işaretleyerek net üzerinde mevcut yeni bir güncelleştirme varsa, otomatik olarak bilgisayara yüklenip mevcut sürücünüz güncellenmiş olacaktır.

Babacım sana tapıyorum ne zamandır bunu arıyordum Big Grin
Benimki en son sürümmüş off ya Big Grin
Şu COD 7 sürekli kasıyo kasmadan oynamak istiyorum Ss.gif
En güncellerini koyuyorlar internetten yararlanabilirsin.
Referans Adresler