02-11-2010, 09:50 PM
Açıkcası son bir iki haftadır bu tür duyumlar alıyorum vede bana bu konu ile ilgili sorular geliyor. Ben Anatolian Tigers Clanını kapadıktan sonra bir daha açmayı düşünmedim. Ama son zamanlarda bir dedikodular var. Dedikodular nereden çıkıyor açıkcası ben bilmiyorum. Öyle bir düşüncesi olan eski clandan liderler varsa onlara bol şanş dilerim. Benim oyunla ilgili geleceğim yazın belli olacak vede yeni bir oluşum düşüncelerim var açıkcası. Bu sebeble ben bu türlü dedikoduların tamamen dışındayım. Kimse bana gelip böyle bir ANT kurma planım var demedi.
Eğerki ANT tekrardan kurulursa zaten kuran eski ANT liderleri bir duyuru yaparlar ama ben bu oluşumun ( gerçekten varsa ) şuan için dışındayım. Zaten can(doom78) de üniversitede vede oyuna bakmıyor. Bu şartlar altında epey zor gözüküyor...
Turgay EMEK
Eğerki ANT tekrardan kurulursa zaten kuran eski ANT liderleri bir duyuru yaparlar ama ben bu oluşumun ( gerçekten varsa ) şuan için dışındayım. Zaten can(doom78) de üniversitede vede oyuna bakmıyor. Bu şartlar altında epey zor gözüküyor...
Turgay EMEK