Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: G1 Alışveriş
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
G1'den gold premium almak istiyorum ama daha önce g1'den alışveriş yapmadım.Kredi kartı ile alıcam.Daha önce alışveriş yapmış olanlar varsa nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilir mi ?
Kredi Kartı Çok tehlikeli Tercih etmem.
gerekli antivirüsler bilgisayarında yüklüyse birşey olacagını sanmam Smile ama 30 gunluk denemeler yada bedava antivirüsler değil
bencede çok tehlikeli deneme bence m045.gif
napıyorsunuz arkadaşlar çok tehlikeliyse boşuna mı icat ettiler bu kredi kartıyla alışverişi Big Grin . ben kaç kere alışveriş yaptım hiç sorun olmadı . avast kullanıyorsan eğer onda safezone özelliği var . yani güvenli bağlantıyla internete bağlanıp alışverişinin güvenle yapabilirsin . paranoyak olmaya gerek yok Wink
Gerekli tedbirleri alırsan(antivirüs) herhangi birşey olmaz. Ve o kart bilgileri çalınması eskidendi artık yok öyle birşey
abartmayın arkadaslar ben epeydir kredi kartıyla yapıyorum alısveris her hangi bi sorun yasamadım..........
Ben aldım Göktuğ. Tehlikeli falan değil aksine çok güvenilir anlatayım sana.

İlk önce gitti gidiyordan alacağımız ürünümüzü seçiyoruz daha sonra ordaki adımları takip ediyoruz "Satın Al" adımına geldiğimiz zaman kredi kartı sahibi isim soyisim, kredi kartı numarasını, kredi kartının son kullanım tarihini istiyor son olarak arkadasındaki son 3 haneli numarayı istiyor ama bunları klavyeden de yapabilirsin mausela tıklayarak(klavyeden yapma numaraları girerken daha güvenli) daha sonra "Alışverişi Tamamla" dedikten sonra 3D Secure şifresi kredi kartı sahibinin telefon numarasına gider o şifreyi gireceksin(İE den işlemleri tamamla mozillada şifre girilecek yer gözükmüyor) daha sonra sana kodunu mesaj ile yolluyacak xgametr yolladıktan sonra "Ürünü Onaylıyorum" butonuna tıklayıp bitireceksin. Çok kolay bir şey aslında.

Gittigidiyordan bi soğutucu aldım bir de silver premium her hangi bir kötü sonuçla karşılaşmadım.
Bencede çok tehlikeli kredi kartı ile almanı önermem
kredı kartı ıse clıck and buy u kullanda ordan yap o guvenlı %100 garantı ama doru bılgılerınle uye ol clıck and buya gamefırstın oda telefonuna onay msj sıfresı yolluyolar onu yazıyon guvenlık acısından
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler