Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Trabzonspor Başkanı Sadri Şener gözaltında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Şener, burada sağlık kontrolünden geçirildi. Trabzonspor Başkanı Şener, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şener'in Emniyet girişinde ben de konuyla ilgili bilgi sahibi değilim dediği belirtildi...

ntvspor-AA
Mahmut Özgener adliyeye çağrıldı
Eski Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mahmut Özgener şike operasyonu için ifadesi alınmak üzere adliyeye çağrıldı...
TRABZONSPOR BAŞKANI SADRİ ŞENER GÖZALTINA ALINDI

Alınan bilgiye göre, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Şener, burada sağlık kontrolünden geçirildi.

Trabzonspor Başkanı Şener, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şener'in Emniyet girişinde ben de konuyla ilgili bilgi sahibi değilim dediği belirtildi.

ESKİ TFF YÖNETİCİSİ KIZIL DA GÖZALTINDA

Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticisi ve Milli Takımlar sorumlusu Mehmet Levent Kızıl gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Kızıl, burada sağlık kontrolünden geçirildi.

Eski TFF yöneticisi Kızıl, daha sonra Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirilerek arka kapıdan içeri alındı.

ANKARAGÜCÜ'NÜN ESKİ YÖNETİCİSİ KARAKAYA GÖZALTINA ALINDI

Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Ankaragücü'nün eski yöneticisi Mümtaz Karakaya'nın Ankara'da gözaltına alındığı bildirildi.

Karakaya'nın sağlık kontrolünün ardından soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul'a gönderileceği kaydedildi.

KALECİ SERDAR KULBİLGE DE GÖZALTINDA

Gençlerbirliği'nden Ankaragücü'ne transfer olan kaleci Serdar Kulbilge gözaltına alındı.
İnşallah tutuklanır AngryAngry
Aziz Yıldırım dün hapise götürüldü. Tutuklandı mı ?
(07-11-2011 10:26 AM)10suzolmazz Yazılan: [ -> ]Aziz Yıldırım dün hapise götürüldü. Tutuklandı mı ?

Evet.
herkez cezasını çeksin Angry
(07-11-2011 10:26 AM)10suzolmazz Yazılan: [ -> ]Aziz Yıldırım dün hapise götürüldü. Tutuklandı mı ?

Tutklandı demek hapis cezasına çarptırıldı demek değildir daha ortada dava yok kararı nasıl vericekler ?

ve ayrıca arkadaşların bilmediği olaylar var bu soruşturma şike osruşturması değil aslında siyasettir inşallah aklanırlar
aziz yıldırım ' ın tutuklandıgı çok iyi oldu Big Grin
Aziz yıldırım sadece şike yaptı diye kurtulacağını veya hapis yemez diye düşünmeyin.

Silahlı suç örgütü kurmaktanda yargılanıyor. Bildiğim kadarıyla bu adam hapis cezası aldı tutuklu yargılanmıyor
Cezalarını çeksinler.
Referans Adresler