Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aziz Yıldırım Tutuklandı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Kùfùr yok..Kùfùr yok..
Mühebbet yesin de görsün o kadar takımın günahını almayı.
(07-10-2011 08:01 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Şikeden daha çok kişi hüküm giyecek. Acaba fenerin yeni başkanı kim olucak
?

Murat Ülker olacak. Pekiyi, Murat Ülker'in sana kim olduğunu söylememe gerek var mı, yoksa soyisminden anlar mısın? Ben yine de söyleyeyim; Ülker'in sahibi. Peki nereden bu Murat Ülker? Cemaatten, imamın ordusundan. Peki hükümeti, siyaseti ve eğitimi avucu içine almış İmam'ın Ordusu, futbola da el atarsa Türkiye artık yaşanılacak bir hale gelir mi? Kesinlikle gelmez.

Aziz Yıldırım'ın suçu çok büyük, Türkiye Futbolu bu sekteden sonra asla eski kalitesine dönemeyecek. Neden? Bir kaç şerefsiz yüzünden.
Nerde kalmıştık ?

Kümede kaaaaal kümede kaaaal kümede kaaaal Fenevbahçeee.
Fenerbahçeli taraftarlara baktımda hala bi çaba ona buna laf atma yok şu bu, bataklıktan çıkma çabaları var bu fenevlilerde hala Big Grin adalet yerini bulmuş aziz yıldırım 6 kez hastaneye gitmiş o zaman bu adam niye hastalanıyordu ? herhalde ateş oldu ordan duman çıkcak diye korktu . Kardeşim resmen halkın tabiriyle dışkının çıktığı o büyük 2 tane et varya G harfiyle başlayan. He siz ondan oldunuz işte fenerbahçeliler Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Peki ligden düşecek mi fener ? Ben onu takip ediyorum Big Grin
(07-10-2011 09:18 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Peki ligden düşecek mi fener ? Ben onu takip ediyorum Big Grin

Yani Tabi ki de Düşecek. Smile
(07-10-2011 09:18 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Peki ligden düşecek mi fener ? Ben onu takip ediyorum Big Grin

CNN Türk'ün dediğine göre, İstanbul Emniyeti'nin elinde ki delillerle Fenerbahçe'yi küme düşürmezlerse sürpriz olurmuş.

Bence Fenerbahçe küme düşmesin, çünkü her şey daha kötü olacak gibi. Kulübün başına bir Fetullah'çı geçicek, yine taraflı olaylar yaşanacak, Türk futbolunun kalitesi düşecek, yandaş medya bağıracakta bağıracak. Aziz Yıldırım'ın salaklığı yüzünden ülkemizde oynanan futbolun kalitesi her gün bir kademe daha düşüyor.

Biz Beşiktaşlılar ki, başkalarının mutsuzluğu ile mutlu olacak taraftarlar değiliz. Var ise bir suçlu, elbet cezasını çeksin. Gereken ne ise yapılsın fakat artık yancı bir futbol görmek istemiyoruz.
Vay be koskoca Aziz Yıldırım ın haline bak. m045.gif
Tabii ki düşer.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler