Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: idare eder
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Fena sayılmaz Smile
güzel skor devamını beklerim Smile
Çok iyi bir skor tebrikler DOST
(07-10-2011 11:14 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Benim şu an kullandığım hesabım ve senin hesabın eş zamanlı açılmıştı neredeyse.

Sen varya adi, şerefsiz, egoist köpeğin tekisin.
Bugün burda illegal olan yarın günlük yaşamında da aynı şeyi yapıp kolay yolu seçer.Demek istediğim o adilik içine işlemiştir bi kere.

Senin karakterinin bu olduğuna emin olduğum için söyledim bunları, aslında söyleyecek şey çok ama bu kadarı yeter herhalde amip beynin için.

(07-10-2011 11:19 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Sen var ya t bombla 2 adam alıp ss bile çekersin şuna bak warrock statsta gökkuşağından fazla renk var.Utanmıyon mu milletin emeniği çalmaya.Ailene mi anlatıyorsun bunları anne warrockta 78 level oldum baba gel 2v2 atalım diye.Sen var ya sen bu skoru & levelı çerveleterek tişörte bastır ailene dağıt arkadaşlarına dağıt sevinirsin belki.

Hakaret içerikli mesajlar atmayalım, FORUM KURALLARInı hatırlayalım arkadaşlar. Siz de çok iyi biliyorsunuz kuralları.

(07-10-2011 09:41 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]http://warrock-stats.com/index.php?site=...me=raduy3v bu da idare eder ha ?

Teşekkürler Can.

Skorunuz WarrockTR Rekorlar Albümü Battle - Oyun Rekorları ( En ufak 8v8 odalar ) bölümünden kaldırılmıştır.

Sebebi ; Powerlevel.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler