inci sözlük'ten penyulalar z*ksin e mi nickli yazar, şike olayına bambaşka bir resimden bakmış ve bizlere sunmuş. okuduğunuzda çok mantıklı geliyor fakat yazı biraz fazla uzun, benim gibi uzun metin okumayı seviyorsanız eğer, mutlaka okuyun. meğer kimler cemaattenmiş. ekşi sözlük'ten vray nickli yazar derlemiş, toplamış ve sunmuş bizlere. buyrun okuyun;
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24426474
evet bunu babamda diyordu alamadıkları tek yer fenerdi bunuda yaptıracaklar sonunda ve bu açkıklamayıda okuyunca tamamen doğru olduğunu düşündüm

Yaklaşık bir saatimi ayırdım anlaya anlaya okuyabilmek için ama değdimi değdi.Hiç tahmin etmezdim böyle şeylerin olacağını.
Aslında kendimi odaklamıştım okuyacam diye lakin bir süre sonra daha yarısına geldiğimi fark edince vazgeçtim
Bir Fenerli olarak eğer gerçekten ortada ŞİKE olayı varsa ki Eminim yok.. Cezalarını Çekmeliler.. 5 Yıl Önce Herkes Fener Şike Yaptı felan diyorduda şimdi şampiyon oluncamı bunlar peydahlandı.?? Bu şike olayında bir sürü şüphe var..
bencede eğer ŞİKE warsa cezalarını çekmeliler UEFA Türkiye ' yi tehdit gibi bi şey etmiş

Şike yapan takım küme düşürülmezse 5 yıl boyunca türk takımlşarı avrupaya giremeyeceklermiş