Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Migren Ağrısına Çözüm
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Migren Ağrısına Çözüm -Migren Ağrısı Nasıl Geçer -Migren Ağrısı Olanlar İçin Çözüm

Migren için...

...6 tane makyaj temizleme pamuğu- karabiber ve kolonya.

...Pamukların arasına yarım çay kaşığı karabiber koyup üzerine bol kolonya döküyorsunuz

...toplam 3 pamuk oluyor bunların 2 tanesini şakaklara bir

tanesinide 2 kaşın ortasına koyup bir tülbentle başınızı bağlayın.

...uyumaya çalışın .

...1 saat kadar sonra tülbenti açtığınızda ağrınızın geçtiğini ve

kuş gibi hafif olduğunuzu hissedeceksiniz.

...Bakın size ne kadar inandırıcı gelir bilmiyorum ama ben ve arkadaşlarım denediğimiz de gerçekten sonuç aldık.

...Her ağrınız olduğunda bunu deneyin.

2 veya 3 defa yaptıktan sonra migrenin kalmadığını göreceksiniz.

Bana söylenen karabiber ve kolonyanın birleştiğinde dünyanın en iyi antiseptiği olduğu.

Bana yardımcı olan kişi ( 5 yıl önce )bunu isviçre de öğrendiğini ve migrenin beyine giden sinir damarlarından birinin tıkalı olması sebebiyle olduğunu söylemişti.

Geçenlerde gazetede aynı şeyi okudum.

bunu onlar demekki 5 yıl önce biliyorlardı.

Gerçekten deneyin faydasını göreceğinizden eminim.

Arkadaşlar konu alıntıdır bazı arkadaşlarında benim gibi migren ağrısı olabilir çözümü buymuş bende deneyeceğim artık migren ağrısını ney,nedir diyorsanız migren ağrısı şiddetli bir baş ağrısı bendede oluyor arada sırada warrock oynuyamıyorum Big Grin Bir Repi Haketmişimdir İnş.
x + y = z buna göre z x ve y den büyüktür. ne yazdın la havuz problemi gibi hiçbişey anlamadım Smile başım ağrıyınca annem patates keser başıma sarardı senin söylediğin gibi Smile
Bende migren yok ama reflü var oda berbat bi hastalık Sad
Bnede de migren var öyle şiddetli ağrıdığında öldüm diyom direk kolonyayı alıyom burnuma öyle bi çekiyom ki sonra bi apranax sonra vur kelleyi uyu sabah kuş gibisin Big Grin ama deniyecem senin bu dediğini.
Migren için Arveles hapını önerebilirim.Apranax'dan daha iyi bir ağrı kesicidir.Araştırabilirsiniz.
Yalnız migren böyle cart diye herkeste olan bir şey değil ki. Ciddi bi hastalık ve doktora gitmek en iyisi.
Referans Adresler