İsyan mı etsek Ne yapsak ?
Nedir bu oyunun hali ya İyice bezdirdi, Bıktırdı, Batırdı, Bitirdi.
Şurda Adam gibi 2 Oyun atıp 1 saat eğlenmek için oyuna giriyoruz. Onuda Girdiğimize Pişman ediyorlar. Hackleri ayrı bir dert , Oyunun kasması ayrı bir dert , Oyundan yazan bebeler Ayrı bir dert , ve yaş olarak Büyük , Zeka'sı Geri İnsanlar ayrı bir dert , Saygısızmı dersin ayrı bir dert . Hayat mı Dersin oda ayrı bir dert ? Başka oyunamı başlasak ordakı ınsanlarda ayrı bir dert .
Türk Gm Geldi ne değişti kazandığınız dinar lar mı ? itemlermi mutlu edebiliyo sizi... Kıyaslayalım bakalım Hızır geldığıne sevinip isteyenler kadar istemeyen de varmı direk cvp loby ' ye yazın bakalım kımler memnun kımler Kalmasını istiyor. Oyun içinden cıkılmaz bir hale geldi Diyecek bir şey yok. Rahatlamak ıcın yazdım bu msjı

Yavru gel charımı satiyim sana sen rahatla
Ben MicroVolts oynuyorum gayette başarılı bir oyun
FLap1x akarTR invite me

(07-10-2011 12:47 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Yavru gel charımı satiyim sana sen rahatla 
Ben MicroVolts oynuyorum gayette başarılı bir oyun 
FLap1x akarTR invite me 
Kanka Micro Volts da 25 leveldı hesap

Beta gıttı ya sımdı 6 levelım
Nıckım DewyLowe Paslasırız ayrıca Warrocktakı Charımıda Satıcam El emek Goz nurum Senden yadıgarım Benım padısahım

)
Battlefield 3
Battlefield 3
(07-10-2011 01:03 AM)TaTy Yazılan: [ -> ]Battlefield 3
Battlefield 3
Mehmet abı ordada Butun sılahlar acıldı oda sarmıyor artık gırıyorum kımse yok tek basıma 18 19 arkadas war Ancak heli sarıyor

gunduz kımse yok ondada

(07-10-2011 12:37 AM)Muhammet Keskin Yazılan: [ -> ]İsyan mı etsek Ne yapsak ? 
Şurda Adam gibi 2 Oyun atıp 1 saat eğlenmek için oyuna giriyoruz. Onuda Girdiğimize Pişman ediyorlar. Hackleri ayrı bir dert , Oyunun kasması ayrı bir dert , Oyundan yazan bebeler Ayrı bir dert , ve yaş olarak Büyük , Zeka'sı Geri İnsanlar ayrı bir dert , Saygısızmı dersin ayrı bir dert . Hayat mı Dersin oda ayrı bir dert ? Başka oyunamı başlasak ordakı ınsanlarda ayrı bir dert .
Türk Gm Geldi ne değişti kazandığınız dinar lar mı ? itemlermi mutlu edebiliyo sizi... Kıyaslayalım bakalım Hızır geldığıne sevinip isteyenler kadar istemeyen de varmı direk cvp loby ' ye yazın bakalım kımler memnun kımler Kalmasını istiyor. Oyun içinden cıkılmaz bir hale geldi Diyecek bir şey yok. Rahatlamak ıcın yazdım bu msjı 
ne yazık'ki bu olaylar insanları gerçekten üzüyor. admin die atadıkları adam nedense beklentisi yüksek olan bir kişiydi, ama onunda yaptığı pek fazla birşey yok nedense. odalarda artık opk kalmadı millet şimdi'de 2v2 şekinde kasılmaya başladı neden acaba. oyunda herkesin sinir seviyesi yüksek herkes birbirine hack sıfatı koyuyor neden acaba. nedeni k2 veya g1 in acizliğinden milleti bir birine düşürüyorlar oyunda hakkıyla oyun oynayan çok az kişi var bence .ve buna istinaden halene hiçbirşey yapıldığı yok. bu sadece acizlik ve insanları salak yerine koymaktır bence...
(07-10-2011 01:15 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ] (07-10-2011 12:37 AM)Muhammet Keskin Yazılan: [ -> ]İsyan mı etsek Ne yapsak ? 
ne yazık'ki bu olaylar insanları gerçekten üzüyor. admin die atadıkları adam nedense beklentisi yüksek olan bir kişiydi, ama onunda yaptığı pek fazla birşey yok nedense. odalarda artık opk kalmadı millet şimdi'de 2v2 şekinde kasılmaya başladı neden acaba. oyunda herkesin sinir seviyesi yüksek herkes birbirine hack sıfatı koyuyor neden acaba. nedeni k2 veya g1 in acizliğinden milleti bir birine düşürüyorlar oyunda hakkıyla oyun oynayan çok az kişi var bence .ve buna istinaden halene hiçbirşey yapıldığı yok. bu sadece acizlik ve insanları salak yerine koymaktır bence...
Aynen öyle abi Aynen öyle...
(07-10-2011 01:30 AM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ] (07-10-2011 12:37 AM)Muhammet Keskin Yazılan: [ -> ]İsyan mı etsek Ne yapsak ? 
Gerisine gerek yok
Bırak o zaman
Bıraktım zaten

Girmiyorum bayadır gorursenızde arkadaşlarla muhattap oluyorsunuzdur.