Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'a yeni silah.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler internette dolaşırken böyle bir konuya rastladım.

Warrock Evrensel Forumda bir konu var.

http://forums.gamersfirst.com/index.php?...pic=182259

Bu konuda bir silah söylüyorsunuz ve Jericho onu değerlendiriyor belkide Market Alanı'na geliyor.Neyse konu biraz eski ama hortlatalım dedim.

Ben yorum olarak 8th Slot Gold Psg_1 dedim.Bunu Hızır'a ve Jericho'ya özel mesajdanda söylemeyi düşünüyorum sonuçta Sniper da güzel silahlar yok 8. bölmede aı_aw var oda bir işe yarasa.Birde m82 var ama onuda sadece battle da ve uo da kullanabiliyoruz.Hazır her silahın altın düzenlemesi çıktı psg gibi eski bir silahında çıkması güzel olur ya da kırmızı psg 5.bölme olmazsa da 8. bölmeye gelsin.Şimdi siz o konuya benim yazdığımı yazarsanız benim önerimi desteklemiş olursunuz ama istediğinizide yazabilirsiniz.Konuyu nereye açıcağımı bilemedim anket tarzında olsun madem
sniper kullanmıyorum ama 8 de psg olması güzel olur 3 ede AUG koyarsın Smile
Aslında AW50f olsa slot 8'e. 3'e psg baya iş yapar
Maşallah yakında magnum da 8.slot olur Ss.gif
(07-09-2011 01:07 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Maşallah yakında magnum da 8.slot olur Ss.gif

Öyle deme ya 8. aı_aw kalksın yerine geçsin.Her branşda 8.slot silahları sağlam mesela scorpion mp7a1 m60 m249 ... ama sniper da aı_aw.
öncelikle azcıkda olsa korean warrocktaki birkaç silahı koysalar kafi korean warrocktan cok biz yatırım yaıoz oyuna ama kullandıgımız sılahlara bak aw50f bıle anca 2 ayda 1 ya marketplace ye gelıo ya gelmıo Angry ama korean wr de nexon un oyunu napalım gamerfist de bızı ezsın
8 e PSG 3 e aw50f 5. slotuda açsalar tamam işte o zaman kimse çıkamaz sniperın karşısına Big Grin Big Grin
Aslında fena olmaz dicem'de 2 sniper saçma olur onun yerine farklı sniper türleri gerekiyor Smile
8. slot gold psg olsa süper olur ya Smile
(07-09-2011 01:41 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]8 e PSG 3 e aw50f 5. slotuda açsalar tamam işte o zaman kimse çıkamaz sniperın karşısına Big Grin Big Grin

Yani uzaktan zaten alır.Yakında olursair augu olay tamam Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler