Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: M.E.B. Bakanı Değişti :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet yeni bakanların açıklanmasıyla yüreğime şahsen su serpildi nimeç çubukçu gitti yerine ömer dinçer geldi bu kadının gitmesiiyi olmuş çünkü binlerce öğrenci bu kadının sülalesinin dünya tarihinden silmişti bakalım yeni dönem M.E.B. Bakanı neler yapacak nasıl düzenlemeler getirecek şahsen Recep Tayyip Erdoğan'ın söz verdiği table şelindeki e-kitapları dört gözle bekliyorum Big Grin hergün çanta taşımaktan bıktım Big Grin
gelen gideni aratmaz umarım Smile
Yeni bakan eski bakanla hemşeri.İnşallah birbirlerine benzemezler.
Akademik hırsızlık(intihal) yapmıştır.

Al birini vur ötekinebeyfendi
Değiştirilmesi gereken çok şey var bazı öğrenciler öyle şeyler başarabilir ki sbs vs. sınırlıyor.
Yetenek sınavları artsa sanat'a daha çok önem verilse daha rahat bir eğitim sistemi olcak.İnsanlar düz liselerde , meslekler'de eziliyor bu onların piskolojik olarak da etkiliyor, her konuda.SBS daha 12 yaşındayken sınava hazırlandıgımı hatırlıyororum zaten şu 3 senede ne tatil ne de başka birşey yaşadım Ss.gif hepsi anadolu , fen liseleri için...İnşallah bunların karşılıgını alırım Smile Bir de bakıyorum da şimdi yine sistem değişiyor biz heralde o denek fareler'den daha çok deneklik yaptık gibi Smile neyse hayırlısı ...
(07-09-2011 12:40 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]gelen gideni aratmaz umarım Smile

Gelen gideni aratacak görürsünüz, çünkü her zaman öyle oluyorSmile

Yine de Allahdan hayırlısı..
Gelen kim olursa olsun nimetden daha iyi olacağı kesin bıktırdı bu kadın .
İzleyin!
http://www.facebook.com/video/video.php?...8&comments

Tahta geçtiğine göre altan kalan sorumlu derslerimizi siliversin.
(07-09-2011 02:34 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]İzleyin!
http://www.facebook.com/video/video.php?...8&comments

Tahta geçtiğine göre altan kalan sorumlu derslerimizi siliversin.

adamların okuduğu okulun tuvaleti bizim okulun bahçesi kadar Smile
(07-09-2011 02:34 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Tahta geçtiğine göre altan kalan sorumlu derslerimizi siliversin.

inşallahhhhhhh Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler