Arkadaşlar aranızda Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar toplayan var mı? Var ise teknik destekleri nasıl? Arkadaşlarınıza önerir misiniz? Memnun musunuz?
Benim arkadaşım almıştı güvenilir
biz laptopu ordan aldık 1 kere bile servise götürmedik ordan pc toplayacağım bende
Ekran kartımı oradan aldım.
Güvenilir sorun çıkmaz.
Zaten sorunu markalar çıkarmaz distrubutörler çıkarır garantide sorunu. Sorun olmaz ben internet alışveriş yaptım 2. gün elimdeydi ürün.
İnternet şubesi = Topkapı şubesi. Aklında bulunsun.
İnternetten araştırmalar yapıyorum.Vatan Bilgisayar teknik servis diye arattığımda karşıma çok kötü manzaralar çıkıyor.Özellikle 300-400 Tl üzeri alışverişlerde sıkıntılar yaşanıyor.25-30 Tl lik alışverişlerde ise hemen değişim yapılıyor.Ben Vatan Bilgisayar'a güvenmek istiyorum fakat zor gibi görünüyor.
(07-09-2011 12:07 PM)Enigma Yazılan: [ -> ]İnternetten araştırmalar yapıyorum.Vatan Bilgisayar teknik servis diye arattığımda karşıma çok kötü manzaralar çıkıyor.Özellikle 300-400 Tl üzeri alışverişlerde sıkıntılar yaşanıyor.25-30 Tl lik alışverişlerde ise hemen değişim yapılıyor.Ben Vatan Bilgisayar'a güvenmek istiyorum fakat zor gibi görünüyor.
Sen bilirsin eğer tam güvenemiyorsan başka bilgisayar toplayan çok yer var !
Sen heralde toplama bilgisayar istiyorsun ?Normal bilgisayarlarada bakmanı öneririm!
(07-09-2011 12:18 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ] (07-09-2011 12:07 PM)Enigma Yazılan: [ -> ]İnternetten araştırmalar yapıyorum.Vatan Bilgisayar teknik servis diye arattığımda karşıma çok kötü manzaralar çıkıyor.Özellikle 300-400 Tl üzeri alışverişlerde sıkıntılar yaşanıyor.25-30 Tl lik alışverişlerde ise hemen değişim yapılıyor.Ben Vatan Bilgisayar'a güvenmek istiyorum fakat zor gibi görünüyor.
Sen bilirsin eğer tam güvenemiyorsan başka bilgisayar toplayan çok yer var !
Sen heralde toplama bilgisayar istiyorsun ?Normal bilgisayarlarada bakmanı öneririm!
Normal bilgisayar almayı düşünmüyorum.
Benim bilgisayar ordan toplama baya memnunum ben.
güvenilir kuzen ordan topladı şuan sorunu yok