Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: sonuç bu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
dün sizin tavsiyenizle ticket attım bi şey geldi yaptım sonuç bu bi sey anlamadım yardım edin lutfen
maili atan kısı kım acaba onu yazarmısın fake bir maıl olabılır
(07-08-2011 11:33 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]maili atan kısı kım acaba onu yazarmısın fake bir maıl olabılır

supporta mail attım cevap yazdılar
gamefirste böyle sayfayı ılk defa göruyorum gırıs yapacaksın da tıcketda nıye uye gırısı yap dıye bır maıl gelecek bılmıyroum
Your request (#14311) has been received, and is being reviewed by our support staff.

To review the status of the request and add additional comments, follow the link below:
http://gamersfirst.zendesk.com/tickets/14311 cevap bu
valla bırsey dıyemıyecem belkı tıcket sıstemı degıstı bu sekılde belkıde fake bır maıl geldı uyelıgı calmak ıcın ben ılk defa tıcket cevabında uye gırısı ıle gamefırste baglanma lınkı gönderdıklerıSs.gif
valla böyle Resmi siteler şifremi unuttum butonunda uzattıkça uzatmaz Smile pass. altındaki buton(mavi yazı ' Help! .... ' ) biraz saçma geldi bana ^^
valla alıcan banada sacma geldı ondan ılk basta msn adresını sordum fake mı acaba
Hayır. Yeni sistem bu
Yapman gereken; get a password diceksin. oraya örnek şifre diyim ; Asd-123 gibi. Msn ve şifre girip ilerliceksin. Orada ticketın görürsün. Cevap oradan gelicek. 2-3 arkadşım böyle sorununu çözdü. Ben de şu anda bekliyorum. Malum charım çalındı Smile
bende ilk defa gördüm böyle bi şeyi bence dikkat etmelisin
Referans Adresler