Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yetersiz Ara Zamanı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler ilk kez böyle bir sorunla karsılastım ıtem shoptan m60 almaya kalkıstıgımda yetersiz ara zamanı diyor ve silahı alamıyorum bu neden boyle duzeltılebılırmı ?

Bende 90 günlük silver premium var 26 gun kaldı 5. slot vede benım bıldıgım 5-6 gun eksıklık oldugunda ıtemden 30 gunluk 5. slot sılahı alamassın. Oyunda bır bozukluk var anlamadım gıttı. Bu sefer famasta almıyor Sad
Premiumun alacagın günden az kalmışdır hani 5i nci slot kapanıyorya ondan Ss.gif 5 slot alıyım diyorsan denedim alınmıyor 5 ocak platinium felan diyor bakda gör Smile
Sanırım 5.slot'un süresinden fazla m60 almak istiyosun.Ondan oluyor galiba..
m60 5th slot isteyen bir silahtır. Premiumun bitimiyle 5th slotun biteceği için premiumun süresinden uzun alamazsın. Yani 15 günlük pren varsa 30 günlük alamazsın.
Bende 90 günlük silver premium var 26 gun kaldı 5. slot vede benım bıldıgım 5-6 gun eksıklık oldugunda ıtemden 30 gunluk 5. slot sılahı alamassın. Oyunda bır bozukluk var anlamadım gıttı. Bu sefer famasta almıyor Sad
Bir ara banada olmustu Sonra ne olduğunu öğrendım

SametKARA

5. Sloth'un Bitmesine 3*4 Gün Kaldıysa Alamazsın m60 Yada m249..
EyvaLLah beyLer biLgiLendirdiginiz için Smile
Referans Adresler