Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tam 12 den Vuruş :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yorum Atmayı Unutmayın Smile

Tam 12 den

Bu arada ben ceyhungs54 Adımı Değiştirttim Smile
Yapmacık geldi.

İmzanı şimdi değiştirdin galiba madem ırkına sevgi ve saygılısın.O zaman ''Irkının'' kullandığı ''Dilede'' saygılı olmalısın.

Ters R Ural-Altay dil ailesine ait değildir.Hint-Avrupaya aittir.Türk isen ona görede davranmak ve sorumluluklarını üstlenmek zorundasın.
Sende büyüklük edip özel mesaj ile bildirebilirdin bunu.Seninde bu hareketin bana yapmacık geldi.Rencide etmeden önce empati kuralım karşımızdakiyle.

Not: Video güzel.Derleme olsa daha güzel olurmuş.
Yapmacık mı hangi manyak buna izin verir ki Big Grin
(07-08-2011 10:42 PM)Enigma Yazılan: [ -> ]Sende büyüklük edip özel mesaj ile bildirebilirdin bunu.Seninde bu hareketin bana yapmacık geldi.Rencide etmeden önce empati kuralım karşımızdakiyle.

Bak kardeşim benim bu mesajımdan belkide 1 den fazla kişi ders aldı herkese özel mesaj atacak halim yok.Amacım rencide etmek değil bilgi vermek eğer rencide etmek isteseydim dalga geçerdim. Wink

Sen yoksa yan hesapmısın.

Bilgilendirmek istediğim şahsiyet alınıyorsa ya da dalga geçtiğimi sanıyorsa ki geçmedim.Eğer öyleyse söylesin mesajımı düzelteyim aynısını kendisine özelden bildireyim...
Sadece komikkk...
(07-08-2011 10:36 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Yapmacık geldi.

İmzanı şimdi değiştirdin galiba madem ırkına sevgi ve saygılısın.O zaman ''Irkının'' kullandığı ''Dilede'' saygılı olmalısın.

Ters R Ural-Altay dil ailesine ait değildir.Hint-Avrupaya aittir.Türk isen ona görede davranmak ve sorumluluklarını üstlenmek zorundasın.

Bravo Kaya Smile adamım
ikinci adam baliyi fazla çekmiş olucak gözünün önünde kurulan düzeneği farketmedi bile Smile
(07-09-2011 12:08 AM)erzincantr Yazılan: [ -> ]ikinci adam baliyi fazla çekmiş olucak gözünün önünde kurulan düzeneği farketmedi bile Smile

Gözlerini kapatıyorya Smile
(07-08-2011 11:08 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]
(07-08-2011 10:42 PM)Enigma Yazılan: [ -> ]Sende büyüklük edip özel mesaj ile bildirebilirdin bunu.Seninde bu hareketin bana yapmacık geldi.Rencide etmeden önce empati kuralım karşımızdakiyle.

Bak kardeşim benim bu mesajımdan belkide 1 den fazla kişi ders aldı herkese özel mesaj atacak halim yok.Amacım rencide etmek değil bilgi vermek eğer rencide etmek isteseydim dalga geçerdim. Wink

Sen yoksa yan hesapmısın.

Bilgilendirmek istediğim şahsiyet alınıyorsa ya da dalga geçtiğimi sanıyorsa ki geçmedim.Eğer öyleyse söylesin mesajımı düzelteyim aynısını kendisine özelden bildireyim...

Senin Sorununu Bir anlayayım Millete Bir şey mi Öğretiyorsun Benim İmzam Ben forumda Olduğumdan Beri Böyle Senin Aklın Almaz Böyle işlere Senin Dediğini Anlamadım diline sahip çık diyorsun Ben Şu ana kadar Hiç dilimi Yanlış kullanmadım bir kez uyarı aldım ondan ders çıkardım dilimi çok düzgün kullanıyorum...
SENİN şimdi derdini anlayayım SÖYLE ..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler