07-08-2011, 12:48 PM
07-08-2011, 12:52 PM
Konu kapatılmış yada kilitlenmiştir büyük ihtimal. Sen kapatılmadan önce "Cevapla" yaparsan yada konuya bakmaya çalışırsan böyle olabilir.
07-08-2011, 12:55 PM
Yok 2 kere girmeye calisiorum sonra baska konuya giriyorum anasayfa yapıyorum tekrar konuya giriyorum ve konu açılıyor.
07-08-2011, 12:58 PM
eğer sağ taraftan birinin cevabına bakmak için ordan giriyorsan ve o kişi cevabını silmişse böyle hata veriyor
07-08-2011, 01:01 PM
Bir şey Anladıysam arap olayim 

07-08-2011, 01:38 PM
silinmiş konu veya mesajlara giriyosun açılırken admin mesela o konuyu siliyor bu hatayı alıyosun
07-08-2011, 01:56 PM
Durum şöyle : Mesela birisi birine küfür etti,sen de o konuyu kapatmadın ben bakarım sonra diye.
Sayfa sende açık gözükür halde iken moderatörlerden birisi var olan konuyu silmiş veya normal üyelerin erişemeyeceği bir başlığa taşıdı ise mybb o sayfayı açamadığı için hata verir.
Bazen de sayfayı direk kilitlenmiş veya erişemediğiniz bir yerde cart curt diye bilgilendirme masajı verir.
Durum bu
Site kapandığında da bu hatayı veriyor o ayrı mesele
Sayfa sende açık gözükür halde iken moderatörlerden birisi var olan konuyu silmiş veya normal üyelerin erişemeyeceği bir başlığa taşıdı ise mybb o sayfayı açamadığı için hata verir.
Bazen de sayfayı direk kilitlenmiş veya erişemediğiniz bir yerde cart curt diye bilgilendirme masajı verir.
Durum bu

Site kapandığında da bu hatayı veriyor o ayrı mesele