Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pazar günü sinemaya gideceğim ama ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Su tanrının kitabına git diyeceğimde ben izledim denzel washington un fena bi film değil sen bilirsin ama
Sherlock Holmes ve Recep
Ne bu kıllı ayıya karşı sevgi çözemiyorum daha sinemasına gitmedim bile ne 1e ne 2e 3 e gitmeyeceğim "Tanrının Kitabı-The Book Of Eli"
olabilir Ben efsaneyim tadında güzel bir film bu arada cuma günü "Sevgililer Günü" diye bir film çıkacak kadrosu gerçekten çok çok iyi bence onu deneyin Smile
İntikam Peşinde ye git. Pişman olmıcaksın. Alt yazılı fılm. süper derim
konusu klasik ama başroldekı Mel Gibson süper oynamış . bayanlarında beğeneceğini düşünüyorm.Ben de bayanla gittimBig Grin gayette memnun kaldı
Recep İvedik3
Hatunları alın eve gidin evde bişeyler yapın korsan filime destek verin Big Grin
Sherlock Holmes hala sinemalardaysa ona gidin güzel beğendim ben Big Grin
Zombilerin Düğünü adlı filmi çok beğendim açıkcası.

Tabi sen beğenir misin bilmiyorum, fakat içtenlikle söylüyorum.
Bu tür filmleri seviyorsan Zombilerin Düğünü ilk tercihin olsun.

Filmin Özeti;

Beş kişilik bir arkadaş grubu, ortak bir arkadaşlarının düğününe katılmak üzere Büyükada’ya gider.

Erhan, düğünün mutlu anlarını kayda alabilmek için yanında bir kamera getirmiştir ve sürekli çekim yapmaktadır. Film boyunca tüm izlenenler, bu kameraya yansıyanlardır.

Düğünün ilerleyen saatlerinde davetlilere saldıran bir grup zombi, ortalığı kan gölüne çevirir. Grup bir yandan adadan kaçabilmek için mücadele ederken, diğer yandan mahsur kalan arkadaşlarını kurtarmak için uğraşırlar.
(02-11-2010 07:19 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]Ne bu kıllı ayıya karşı sevgi çözemiyorum daha sinemasına gitmedim bile ne 1e ne 2e 3 e gitmeyeceğim "Tanrının Kitabı-The Book Of Eli"
olabilir Ben efsaneyim tadında güzel bir film bu arada cuma günü "Sevgililer Günü" diye bir film çıkacak kadrosu gerçekten çok çok iyi bence onu deneyin Smile

Zaten 1 ve 2 ye gidemezsin artık kalktı vizyondan hahahah Big GrinBig Grin
(02-11-2010 06:35 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]Korku filmi bulun ona gidin sarılırsınız öpüşürsünüz benım taktik Big Grin

Hey yArabbim...

Recep ivedik ten başka yok ama
yer bulamazsın.. Gürpınar tarafındaki sinema salonlarına gidin oralarda
Recep ivedik boş koltuk bulunur.. Ya da evde güzel bı gün (azmamak şartıyla) oyunlar falan yada bı Cafe de oturmak tabu veya monipoly oynamak;çok sekli oluyor böyle denemekte
fayda var...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler