arkadaşlar gerçekten yeter artık şu güzel oyunu oynayayım diye giriyorum oynayamıyorum.game boosteri kapadım girdim yinede açmıyo game boosteri açıyorum girmiyo.bazen oyundayken veriyo bazende daha odaya girdiğimde daha karakteri seçmeden veriyo nedir bu yeter artık ya lütfen herkes baksın bu konuya artık tak ! etti yani şimdiden teşekkürler.iyi oyunlar
asıl sana yeter ya bune her gün böyle konu açıcaksan yeter bu problem herkeste var game boosterla falan alakası yok silah değiştirirken dikkatli değiştircem !!!
arkadaşlar adamda silah değiştirmezkende oluyomuş bu silah bugu değil
beni anlayan biri çıktı sonunda

k.bkamyın arkadaşlar haklısnız 1 den fazla konu açtım çoık haklsınızö zür diliyorum bütün forumdan ama cidden durum çok farklı daha karakter seçmeden çıkıo hatta ve hatta isim şifre giremden bile oldugu oluyo
Ben bu konuyu araştırdım. İnternette şöyle yazıyor ( çoğu yerde.. )
Oyundayken round sonlarında WIN/LOSE yada KAZANDINIZ / KAYBETTİNİZ yazıları çıktıkdan sonra ateş etmeyin. Bomba atmayın. Farenin sol veya sağ tusunu kullanmayın bu yazılar cıktıktan sonra. Şahsen bende de bu hatayı cok veriyor. Ama bunu denedım 4-5 gundur oyundan atmıyor

(07-08-2011 01:36 PM)id0ntkn0wf Yazılan: [ -> ]beni anlayan biri çıktı sonunda
k.bkamyın arkadaşlar haklısnız 1 den fazla konu açtım çoık haklsınızö zür diliyorum bütün forumdan ama cidden durum çok farklı daha karakter seçmeden çıkıo hatta ve hatta isim şifre giremden bile oldugu oluyo
e kardeşim şunu baştan söylesene normal olarak silah bugundan çıkıyor ama senin sorunun bizimki gibi değil sanırım anlamadım valla anormalliiğin giriş yerinde çıkması internetten bak olmadı silip tekrar yükle
teşekkürederim arkadaşlar.gerçekten bende buna anlam veremiyorum silahtan değil daha oyuna girmeden bile oluyordu k.bakmayın sizinde sinirleri biraz hoplattım 2. konuyu açarak

herkese yardımları içni teşekkürederim iyi oyunlar iyi günler.