Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ben Neden iki Kere ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Foruma attığım çoğu mesaj belki çoğu bile sayılmaz tümü diyelim
2 kere gidiyor Big Grin ?
bilgisayarımı değiştirdiğimden beri foruma attığım her mesaj 2 kere gitti (elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum Saolsun mod arkadaşlarda elinden geldikçe mesaj sayımı 1 e indiriyor) Big Grin
oyundayken adrenalin , can basınca üst üste basabiliyor Smile
m14 ve flas atarkende biri bugda kalıyor Smile
Ben bu olayları mause bağlıyorum bilerek yaptığım birşey değil beyfendi
değiştir mause'u Big Grin
x7 mouse al bence
Evet sende var öyle bi sorun Big Grin Kaç keredir söyleyecem unutuyordum... Sürekli 2 mesaj görüyorum ard arda (çaktırmadan post kasıyo la bu diyip günahınıda aldım kusura bakma Big Grin)
(07-08-2011 02:02 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Evet sende var öyle bi sorun Big Grin Kaç keredir söyleyecem unutuyordum... Sürekli 2 mesaj görüyorum ard arda (çaktırmadan post kasıyo la bu diyip günahınıda aldım kusura bakma Big Grin)

ne kusuru canım Big Grin
tamda maus a alışmıştım
Maus ile ilgili galiba Big Grin
Hack var adamda. Ateş ederken 1 mermiyi 2 kere atıyor herhalde foruma girerken açık unutuyor Big GrinBig Grin
Evet defalarca düzeltmeme rağmen hala devam ediyordun ve artık uyaracaktım seni ki böyle bi açıklaman yapman yeri oldu boşuna günahını aldık xd
(07-08-2011 08:05 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Evet defalarca düzeltmeme rağmen hala devam ediyordun ve artık uyaracaktım seni ki böyle bi açıklaman yapman yeri oldu boşuna günahını aldık xd

Duymayanlar varmıkı acaba bıdahamı konu açsam ?
şimdi forma akşam bakanlarda oluyor Big Grin onlarda gorsun Big Grin Big Grin
öyle bir bilgisayar bende alayım düşünsene famas 50 mermilik damage veriyor Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler