merhaba arkadaşlar herekse iyi akşamlar.ben oyuna giriyorum gayet düzgün 1.5 yıl önce bırakmıştım şmidi yine yükeldim neyse oynuyorum güzel bir şekilde.sonra bi anda Anormallik saptandı diyor ve oyundan atıyor.kesinlikle hile vs vs bişey açmıyorum.sadece game booster açık duruyo köşede oda oyunu kasmasın diye.onunda engel olacağını sanmıyorum.bu hatanın nedeni nedir birisi açıklarsa teşekkrüederim.iyi günler efenim

İstemeden silah bugu yapıyorsun takla atarken silah değiştirme raundu kazandığınızda kazanma hareketinden hemen sonra ateş etme vs vs

forumda daha çok örneği var
Genelde bir sorun. Fazla aktaksiyonda, silah değiştirirken, birkaç bomba patladığı zaman vb. gibi durumlarda veriyor bu hatayı
aslında ben hiç yapmadım sadece eğilip ateş ediyordum

sniper vardı zaten ani hareketler yapamam forumda nerede bulabilrim bu kuralları ?
bir kere olduysa silah bugudur ama sürekli oluyosa bilmiyorum
tamamiyle gameboosterdan kaynaklanıyo sil gameboosterı düzelir

game boosteri kapadım ama hala aynı sorun geliyor napcam ?
Oyun genelinde devam bir durum . Ben dahil çoğu kişide , büyük ihtimal herkesde görülen bir durum ne yazık ki

GB'den dolayı.Aynı sorun arkadaşımda vardı GB'yi kapadı geçti sorun. Kapayıp dene sürekli
normal bir şekilde oynayıpta bu hatayı alıyorsan tek bir çözümü var: anormal bir şekilde oyna bu sayede normallik saptanır ve oyundan atmaz