Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aslında komik değil biraz ilginç...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şimdi ona diyorlar ki,
Hack
Cevabı öyle değişik geldi ki bana,
İnsanlar yıllarca çalışıp para kazanıyorlar ve çocuklarının geleceği için emek harcıyorlar ve gitmiş orda "ben bu oyuna yıllarımı verdim" diyor.
Nedense ilginç geldi...
bende 2 senemi verdim ama fazla bişey kazanamadım ama çok şey kaybettim diyebilirim keşke bağımlısı olmadan bıraksaydım
ben 2006 dan beri oynuyorum wr yi Allaha şükür Bıraktım Zor oldu 1 hafta interneti kestirttim.
Şahsen bu oyunu önceden level itibar için oynuyordum fakat geçen dönem kapatılan internetim ile hayat ile tanıştım Big Grin artık sadece eğlencesine oyuyorum hack mi diyorlar gülüyorum twmi istiyorlar müziğimi açıyorum sövüyorlarmı inadına akıyorum Big Grin
A:Hacksin sen!

+Bağımlı mode on

B:Yıllarımı verdim ben be...

-Bağımlı mode off

Bende 4 yılımı verdim kayıbım sadece maddi diyebilirim zaten maddiyata önem verim biri değilimdir iddadan kazandığım parayı oyuna yatırmaktır tek işim harçlıklarımla başka şeyler yapmayı tercih ederim.Ama kazançlarım olmadı da değil en başında eğlence kazandım arkadaş kazandım sevdiğim abiler ve kardeşler kazandım.Bence 2 3 kuruş bunlara değerdi.Gel gelelim en büyük kaybıma sinir ve asabiyet kazandım milletin ölünce hack demesi felan ama bu kayıplara bile değerdi.
Komik birşey bulamadım.
(07-07-2011 07:02 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]bende 2 senemi verdim ama fazla bişey kazanamadım ama çok şey kaybettim diyebilirim keşke bağımlısı olmadan bıraksaydım

hayatımı çökertmeye başlayınca artık bıraktım bende zaten baştan saçmalık warrock Big Grin ama forumda takılıyorum ortam güzel burda Big Grin 4 senede çok şey kaybettim.bu kadar wr oynamasaydım şimdi sene sonu sınavlarına çalışmak yerine evde keyif yapıyodum. Sad
(07-07-2011 09:16 PM)Berk BÜBER Yazılan: [ -> ]Komik birşey bulamadım.

Zaten söz konusu olan komiklik değil insanların nasıl böyle bir oyuna önem verdiğini göstermek zaten böyle bir durumda gülmek...
Herkes bağımlı olmuş ben oyunu zevk için oynadığım için istediğim zaman bırakıyorum Big Grin
Komik değil ya :/ Ben de 2006 dan beri oynuyorum yıllarımı vermişim :/
Referans Adresler