Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Ping (999) Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Selam Arkadaşlar.. ben ping sorunu yaşıyorum warrockta. Ping Test yaptığım zaman pingim 20-25 arası gözüküyor ama oyuna girince lag oluyorum.. Yeşil pingteki odalara giremiyorum..

[Resim: 43209583.png]

İnternet Hızım 8 Mbps Download Yaparken 980 kbps ile indiriyorum internetten yana sıkıntım yok ama oyundaki ping canımı çok sıkıyor Modem : Huawei HG521v1
Düzelir bir süre sonra.Çok iyi bence internet bağlantın.
Aynı modemden bende kullanıyorum.Oyunlarda ping sorunu var bu modemlerde.Çözümü benim bildiğim kadarıyla yok.Çok uğraştım ama yinede ping düzelmedi.Mecbur modemi değiştiriyordum oyuna girdiğimde.
(07-07-2011 06:12 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Aynı modemden bende kullanıyorum.Oyunlarda ping sorunu var bu modemlerde.Çözümü benim bildiğim kadarıyla yok.Çok uğraştım ama yinede ping düzelmedi.Mecbur modemi değiştiriyordum oyuna girdiğimde.

Bulabilirsen Çözümünü çok iyi geçer.. Birde Sende İnternet kopması oluyormu Anlık..
Bendede speedtouch marka modem var modemi tamamen resetleyip tekrar cd ile kurdum ping sorunum çözüldü ...
bilmiyorum ama ne zaman görsem 999 olan adamlar var bence düzelmez modemi değiştirmen lazım
aynı sorun bendede vardı benim internet hızıda 8 mbps ..yeni modem aldım bütün pingler 999 combo ttnet adsl modemini taktım pingler 60-65 civarı herşey modemde bitiyor ..Ttnet modemi al bence..
(07-07-2011 07:54 PM)khrys3is Yazılan: [ -> ]aynı sorun bendede vardı benim internet hızıda 8 mbps ..yeni modem aldım bütün pingler 999 combo ttnet adsl modemini taktım pingler 60-65 civarı herşey modemde bitiyor ..Ttnet modemi al bence..

Modemi TTNET'ten aldık.. Daha Alalı 2 hafta oldu..
aynı modemi kullanıyorum aynı sorun war bndede bütün wsorun modemde
aynı modemi kullanıyorum aynı sorun war bndede bütün wsorun modemde
Referans Adresler