Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çok enteresan bir macera.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler,
MineCraft oynarken Hamachiyi yapamadım diye sinirden klavyeye kafa atıcaktım kiii.. birde ne görüyim! Solda çalışma masamın üzerinde ve PS CDlerimin arasında bir kağıt ucu gözüküyor ve AW50F yazıyor! ( Evet ben bunu gördüm ve el yazımı okuyabildim. Hemde bunların hepsi klavyeye kafa atarken oldu. ) Sonra kafamla klavyenin arasında 1-2 Cm. kala durdum :O Aldım kağıda baktım vee AW50F kodunu gördüm, aklıma hemen siz geldiniz Dedim kendi kendime: "Lan olum! WTR de ihtiyacı olan vardır lan!" dedim

Veee.. işte kodu sizlerle paylaşıyorum ama önce şunu belirtiyim, bu kod XGameTR kampanya yaparken G1 ve Gold Premium almıştım 2 tane AW50F gelmişti birini kullanmıştım bunuda mükemmel el yazımla kağıda yazmıştım ve unuttum bunun vârolduğundan ve yukarda anlattığım gibi yeni buldum. Süresi bitmişmidir hiç bilmiyorum, inşallah işinize yarar <3

işte AW50F kodu:
2XL2-XLJE-TFXE-C9RSEl

yazım mükemmel olduğu için tam okuyamadım 3. Bölümdeki "F" harfi, "T" harfi olabilir. ikisinide deneyin, hayırlı olsun <3

Ha. Birde, beyler şu Maynkıraft'ı hamaçi'den oynamayı yapamadım. Bi el atsanız hiç fena olmaz hani (

Not: Benim yazdığım yazıları sıkılıp pıkılmadan sabırlı okuyabilen arkadaşlara tebrik koyuyorum, çünkü ben yazarken bile sıkıldım yani. <3 "Ahanda kod ulan" diyip koyamıyorum :l
yok olmuyor f de t de yinede bizi düşündüğün için teşekkürler
(07-07-2011 05:31 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]yok olmuyor f de t de yinede bizi düşündüğün için teşekkürler

İlk ben denedim TT FF TF FT Smile Olmadı
kullanan arkadaşa hayırlı olsun victory.gif
Paylaşım için teşekkürler.
Sıkılmadan okudum bu arada Big Grin
Arkadaşlar, dediğim gibi el yazımı okuyamadığım için kodu yanlış yazmışım tekrar yazıyorum inşallah işinize yarar Smile

İşte AW50F kodu:

Yanlış yer, aşağı bak (:

2XL2-XLJ8-CFXE-C9RS
Referans Adresler